Campania care își propune să readucă tradiția pe „Dan Păltinișanu”

Campania care își propune să readucă tradiția pe „Dan Păltinișanu”

1
DISTRIBUIȚI

velcea.fiusu

Toată echipa şi staff-ul de la ACS Poli au făcut astăzi o şedinţă foto pentru site-ul oficial şi nu numai. Sub sloganul „Din tată-n fiu, ducem tradiţia mai departe” şi antrenorul Vali Velcea s-a fotografiat alături de fiul său, Valentin Velcea, care are nouă ani şi este portar, la grupa 2004, antrenată de Florin Bătrânu.

Toţi jucătorii au fost fotografiaţi pe stadion în echipamentul de joc. Nuno Claro spune că a mai făcut astfel de poze şi pe vremea când juca la CFR Cluj. „Am mai făcut poze aşa şi la CFR Cluj, pentru club şi pentru suporteri. Da, sunt mândru de echipamentul pe care îl port, e echipa mea şi fac totul să fie cât mai bine aici”, a precizat portarul lui ACS Poli.

Antrenorul Vali Velcea a făcut fotograii mai special cu băiatul său, alături de o japoneză alb-violetă.


 „Este un sentiment plăcut să fac poze cu fiul meu pe stadion, pentru că nu e nimic mai frumos pe lume decât să îţi vezi copiii că încearcă să îţi calce pe urme.  Valentin mi-a promis că după opt ani se va apuca de fotbal. S-a ţinut de cuvânt şi probabil că într-o bună zi  va dori să apere în această poartă şi pe acest stadion, reînnnoit sper. Mai mult decât atât, mi-aş dori să fie antrenat şi de mine, nu de altceva, dar să zică lumea, uite, îşi bagă copilul. Încă este tânăr, în formare, important e să fim sănătoşi şi să încercăm sa facem maximum din ceea ce putem face. Valentin este component al Centrului de copii şi Juniori, preocupat mereu de noile achiziţii, în special de portari şi are o relaţie deosebită cu toţi care au fost aici, începând cu Pantilimon. Nu îmi este greu, îmi este foarte uşor, pentru că toate sfaturile pe care le dau, le dau la fel ca pentru copiii mei, şi mă refer la fotbalişti”, a spus Velcea, foarte mândru de fiul său.

Velcea junior a recunoscut că deși tatăl său i-a tras la poartă, nu a reușit să-i dea gol. „Tata nu a reuşit să îmi dea gol, am scos toate mingile. În afară de Pantilimon, mai îmi place de Iker Casillas, Manuel Neuer, Nuno Claro, mai mulţi. Mă bucur mult că am venit aici, nu l-am văzut pe Nuno la antrenamente, dar l-am văzut în meciuri. Îmi place cum apără. Aș vrea să joc la Poli şi la Real Madrid şi să fie antrenor la ambele”, a precizat Velcea juniori.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.