Care sunt marile proiecte ale Timișoarei pentru care Robu promite solemn că...

Care sunt marile proiecte ale Timișoarei pentru care Robu promite solemn că va aduce bani UE

1
DISTRIBUIȚI
nicolae_robu_AP-1024x682
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Uimire  – aceasta va fi starea pe care minsitrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, o va experimenta atunci când va vedea câţi bani vor fi atraşi la Timişoara prin proiecte bune.


Este promisiunea pe care edilul şef Nicolae Robu a făcut-o la finele săptămânii trecute. Tot în acele zile, primarul a avut o reuniune cu Teodorovici. Întrebat despre ce a vorbit cu ministrul, Robu a explicat că „am discutat despre proiectele Timişoarei. I-am prezentat care sunt proiectele de mare interes pentru Timişoara si la care solicităm sprijin. Vreau să precizez că nu sunt aceste proiecte nici în jurisdicţia mea, nici în jurisidicţia lui Titu Bojin. E vorba despre centura Sud, centru Nord –Vest, despre racordul la autostradă, niciunul din aceste obiective nu ţine de noi, dar ne-am luat angajamentul să luptăm pentru ca ele să fie realizate”.

Cât despre marile proiecte ale Timişoarei amintite mai sus, primarul nu le-a enumerat, dar a menţionat că ministrul va fi „uimit” de câţi bani europeni vor veni la Timişoara din proiecte realizate de actuala administraţie. Cu toate că momentan toate lucrările mari care încep sunt proiecte ale fostei aministraţii, edilul şef mizează pe experienţa sa de rector al Universităţii Polithenica Timişoara, unde a realizat multe proiecte pe fonduri europene. Achiziţionarea de vehicule pentru RATT  şi  introducerea contorizării individuale la Colterm sunt două din marile proiecte pentru care municipalitatea spunea că vrea să obţină finanţări în intervalul 2014 -2020.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.