Casa Regală a României, oaspete de onoare la Festivalul „Opera Nights”

Casa Regală a României, oaspete de onoare la Festivalul „Opera Nights”

0
DISTRIBUIȚI

opera_castelul_corvinilor

Casa Regală a României va fi reprezentată la ediţia din acest an a Festivalului „Opera Nights”, cel mai mare eveniment în aer liber din România dedicat spectacolelor de operă, care va avea loc începând de astăzi şi până luni la Castelul Corvinilor din Hunedoara şi în spaţiul Lapidariului de la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva. „Alteţele Lor Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu ai României au fost invitaţi la Festivalul „Opera Nights” şi Casa Regală a confirmat că Principele Radu ai României va lua parte la unul dintre spectacole”, a declarat directorul Festivalului Opera Nights, Alexandru Gruian.

Acesta a adăugat că pe lista invitaţiilor transmise s-a aflat şi prinţul Charles al Marii Britanii, dar reprezentanţii acestuia au transmis că programul său a fost întocmit cu foarte mult timp înainte, motiv pentru care nu poate participa la festival.


Ajuns la cea de-a treia ediţie, Festivalul „Opera Nights” va permite iubitorilor genului să urmărească spectacolele: „Elixirul dragostei” şi „Don Pasquale” de Gaetano Donizetti, „Trubadurul” de Giuseppe Verdi, „My Fair Lady” de Frederick Loewe.

Pentru că la nivel mondial anul 2013 este dedicat compozitorilor Verdi şi Wagner, organizatorii „Opera Nights” au prevăzut în program şi o seară specială de coruri, duete şi arii semnate de cei doi autori. Concertele încep în fiecare seară de la ora 21, iar spectacolele au loc cu casa închisă. Un bilet pentru o seară a costat 50 de lei/persoană, iar un abonament de 200 de lei a acoperit intrarea pentru toate cele cinci seri. Festivalul se va încheia luni seara cu Balul Operei la care un bilet a costat 200 de lei pentru un cuplu.

Foto: operanights.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.