Cât ar putea costa locuințele sociale ridicate de primărie

Cât ar putea costa locuințele sociale ridicate de primărie

1
DISTRIBUIȚI

bani pp

Viceprimarul Traian Stoia a oferit ieri noi detalii legate de locuinţele modulare pe care Primăria Timişoara are în plan să le ridice pentru timișorenii cu situație materială precară. „Avem oferte de la Sibiu şi de la Recaş, am avut mai multe, am făcut o selecţie.


Sibiul şi Recaşul au un preţ de 4.600 de euro pentru un apartament cu 22 de metri pătrați, şi Sibiu, 5.500 euro pentru 30 mp. Sibiul ar avea următorul avantaj, că pot construi pe trei nivele fără să afecteze preţul de construcţie”, a detaliat Stoia. Şi discuţiile cu BRD pentu achiziţionarea celor 200 de garsoniere care ar urma să fie vândute în regim ANL sunt avansate, a mai precizat Stoia. Acesta a declarat că este necesar ca banca să facă reparaţii la unele imobile care au fost sparte de persoane certate cu legea, lucrări care nu ar dura mai mult de o lună, după care înţelegerea poate fi perfectată. Vă reamintim că primăria ar urma să achiziţioneze o garsonieră la preţul de 6.000 de euro. Este vorba despre locuințele scoase la vânzare după ce proprietarii care nu le-au mai putut plăti le-au pierdut.

 

1 COMENTARIU

  1. Domnule Bota, e mult prea evidenta pozitia asta pe care-o promovezi si crede-ma ca le faci un mare deserviciu si fratilor Cristescu!
    Deci tot ce face viceprimarul Stoia e de bine, ca doar e promovat de Bega Grup, iar tot ce face Robu si ai sai, daca nu e de rau , macar e insignifiant !
    Excesul asta de zel dauneaza intotdeauna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.