Ce-l face pe Robu să se simtă tânăr, indiferent de “ce arată...

Ce-l face pe Robu să se simtă tânăr, indiferent de “ce arată cerneala de pe buletin”

2
DISTRIBUIȚI
robu grebla jpeg
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

32.000 de euro, din care 10.000 de la bugetul local vor fi alocaţi pentru implementarea proiectului „Dă glas generaţiei tale”, care are ca scop să rezolve problemele tinerilor din Timişoara prin implementarea unei strategii în perioada 2014 – 2019.  Momentan, iniţiatorii proiectului, cei de la Institutul Intercultural Timişoara, nu pot spune care sunt problemele cu care se confruntă tinerii, dar asigură că pentru acest scop se vor aplica chestionare şi vor avea loc întâlniri cu focus grupuri.  În prezentarea proiectului se spune că este vorba despre „crearea unei politici coerente şi conforme cu nevoile tinerilor din comunitate”, pentru că  „activităţile realizate de către decidenţi sau organizaţii nonguvernamentale nu sunt ancorate în realitate tinerilor, nevoile acestora fiind sprijinite aleator până în prezent, consecinţă a inexistenţei dialogului între tineri şi reprezentanţi ai autorităţilor”.


 Edilul şef Nicolae Robu, prezent la evenimen, nu a pierdut ocazia de a lua cuvântul.  „Eu sunt obişnuit să lucrez cu tinerii. Am avut o conlucrare cu tinerii în lungul întregii mele cariere care m-a făcut să mă simt eu însumi foarte tânăr cum şi consider că mă simt indiferent de ce arată cerneala de pe buletin”. Apoi trecând la chestiuni mai serioase, primarul a completat că ” cred că Timişoara avea nevoie de o viziune corectă în privinţa tinerilor” şi a promis că va acorda tot spijinul în toate etapele implementării proiectului.

2 COMENTARII

  1. Fata asta asculta muzica ieftina Andra, Smiley, Antonia. De asta si avem evenimente platite de primarie cu asemenea playback-isti. Apropo, mai trimite domnul Varteiu cosul ala cu fructe la Sanda acasa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.