Ce s-a modificat la programul de vizitare a Muzeului de Artă

Ce s-a modificat la programul de vizitare a Muzeului de Artă

0
DISTRIBUIȚI

muzeul de arta timisoara pictura

Reprezentanții Muzeului de Artă din Timișoara au anunțat luni că vizitarea expozițiilor e permisă până la ora 18.00, în fiecare zi, însă casa de bilete se închide la ora 17,30. La aceeași otră practic pe permis și accesul ultimilor vizitatori.

”Programul de vizitare al Muzeului de Artă este zilnic, între orele 10.00 – 18.00 (luni închis), iar casieria se închide la ora 17.30, pentru a asigura timpul minim necesar vizitării colecţiilor. Biletul de intrare costă 10 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de gratuitate”, a anunțat, astăzi, Bogdan Nădăştean de la Compartimentul Relaţii Publice al Muzeului de Artă Timişoara.


Precizarea vine după ce săptămâna trecută  funcționarii instituției au închis ușa în nas familiei prefectului de Timiș care dorea să viziteze o expoziție. Cu mai bine de jumătate de oră înainte de încheierea programului, la casa de bilete a Muzeului de Artă nu mai era nimeni.

În acest moment la Muzeul de Artă Timişoara sunt deschise mai multe expoziții în spaţiile Palatului Baroc, din Piaţa Unirii. Astfel, pe lângă recent inaugurata expoziţie permanentă de artă românească modernă, vizitatorii au posibilitatea de a admira alte patru colecţii aflate în patrimoniul muzeului: colecţia de pictură europeană, colecţia de artă decorativă, colecţia de artă contemporană din Banat şi colecţia Corneliu Baba.

De asemenea, în această perioadă sunt deschise două expoziţii temporare,  „Evantaie de ieri şi de azi”, până la 10 octombrie şi „Albrecht Dürer şi epoca lui. Grafică germană din secolele XV-XVI din cabinetul de Stampe al Bibliotecii Academiei Române”, până la 1 septembrie.
stanici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.