CH Poli se reuneşte, deşi nu se cunoaşte încă tot lotul....

CH Poli se reuneşte, deşi nu se cunoaşte încă tot lotul. Alb-violeţii au contestat restrângerea numărului de străini

1
DISTRIBUIȚI

handbal_csu_poli_bucovina_suceava_TS0001 (2)

Echipa de handbal masculin CH Poli îşi începe mâine pregătirea pentru noul sezon. Conducerea a anunţat că se mai poartă negocieri cu câţiva jucători, români şi străini. Între timp, din cauza restrângerii numărului de străini s-a renunţat la extrema dreapta Milan Torbica, iar Poli se numără printre echipele care au contestat decizia Federaţiei de a permite un număr maxim de trei străini pe foaia de joc a unui meci.

După ce conducerea CH Poli a renunţat la bosniacul Milan Torbica, postul de extremă dreaptă a rămas descoperit. Bănăţenii au anunţat că negociază cu Stelian Irimiaş pentru acest post. Irimiaş are 22 de ani şi a jucat la Universitatea Cluj, echipă retrogradată de la care timişorenii i-au adus în vara aceasta pe Andrei Sânteiu şi Gabriel Daninfeld.


Deocamdată, Poli are 13 jucători sub contract, dar la reunire mai pot apărea surprize. Alb-violeţii sunt puţin încurcaţi de limitarea numărului de străini de la cinci la trei pe foaia de joc. Până acum, la Timişoara au venit georgianul Irakli Chikovani şi sârbul Zarko Petkovic. Poli a depus un memoriu la Federaţie pentru a mări numărul de străini, alături de HCM Constanţa, Ştiinţa Bacău şi HC Odorhei. Conducerea echipei de handbal este în negocieri cu un străin, dar ar vrea să îl păstreze şi pe Dragan Mrakic, pivot sârb care împlineşte anul acesta 38 de ani.

Echipa va pleca în cantonament la Debrecen, la fel ca şi iarna trecută, în data de 22 iulie, iar până atunci se va pregăti la Timişoara. În Ungaria, Poli va disputa trei amicale, foarte probabil şi cu echipa din localitate, iar la întoarecea spre România alb-violeţii vor întâlni formaţia din Oroshaza. În 10 august Poli va juca un amical cu Pick Szeged, dublă câştigătoare a Ligii Campionilor. Până una alta, campionatul are multe necunoscute pentru toate echipele din Liga naţională. Nu este încă sigur dacă se va juca sau nu în sistem play-off şi play-out sau cum se vor împărţi echipele. Federaţia va lua o decizie în acest sens, dar şi în privinţa numărului de străini, în data 15 iulie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.