Concert cu drujbă pe scenă, la prima apariţie a americanilor de la...

Concert cu drujbă pe scenă, la prima apariţie a americanilor de la Exhumed în România GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1321082003">

daos

Amatorii de death metal au avut parte de un eveniment deosebit desfăşurat sub sigla Summer Gore Feast, care a adus aseară pe scena clubului Daos trupele Exhumed (S.U.A.), Krow (Brazilia) şi Blutrină (Timişoara).

Primul concert în ţara noastră al americanilor de la Exhumed, trupă formată în 1990 în California, a generat un interes deosebit din partea fanilor. Influenţaţi de nume ca Impetigo, Carcass, Repulsion sau Entombed, trupa a oferit un show cât se poate de dinamic, ce a inclus extrase din materialele discografice ale formaţiei, inclusiv de pe cel mai faimos album al lor, All Guts, No Glory, apărut acum doi ani. Riff-urile lor cumplite au fost completate de o secţiune ritmică devastatoare, iar la un moment dat americanii au apărut şi cu o drujbă pe scenă, pentru a completa spectacolul. Pentru luna august a acestui an muzicienii pregătesc apariţia unui nou album numit Necrocacy, care, conform revistei Decibel, este unul din cele mai aşteptate albume ale anului. Seara a fost completată de recitalul brazilienilor de la Krow şi concertul timişorenilor Blutrină, al patrulea recital din cariera acestora.

FOTO: Robert Dohar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.