Concert cu piese originale în proporţie de 80 la sută, cu condiment...

Concert cu piese originale în proporţie de 80 la sută, cu condiment de Sting şi Floyd

0
DISTRIBUIȚI

horeacrisovan2

Melomanii timişoreni vor avea parte de un regal deosebit alături de doi muzicieni timişoreni care nu mai au nevoie de nicio prezentare, Horea Crişovan şi Adi Dinu, evenimentul fiind programat să se desfăşoare în data de 1 august la Jazzissimo Lounge.

„Piese originale Adi Dinu( Abra) şi  Horea Crişovan ( TM) în proporţie de 80 la sută cu condiment de Sting şi Floyd.


Se serveşte uşor, fără tensiune mare în corzi şi cu ReSpEkT de Timişoara“, spune Horea despre acest concert. Horea Crişovan pregăteşte de mai mult timp un disc semi-live cu compoziţii proprii şi a iniţiat un proiect cultural numit My Real Trip. „Proiectul conţine şi nume internaţionale, e vorba de basistul lui John Mc Laughlin, Dominique di Piazza. Ar mai fi Decebal Bădilă, l-aş vrea şi pe Dixie Krauser, ar fi şi Mario Florescu. Am aplicat pentru un concurs la Ministerul Culturii, am ieşit pe locul 14 pe ţară, din câteva mii, dar din păcate doar 11 proiecte au fost susţinute financiar. N-am renunţat la idee“, spune el.

Adrian Dinu a pus bazele formaţiei Abra în oraşul nostru în 1984, alături de Christian Podratzky (bass) şi Vali Potra (tobe, clape). Anul acesta, legendara formaţie a lansat un nou material discografic, realizat împreună cu nu mai puţin legendarul solist născut în oraşul nostru, Mircea Baniciu şi care poartă titlul de „Data când totul e gata“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.