Concert unic Urma şi Al Jawala. Vezi cum poţi câştiga invitaţii de...

Concert unic Urma şi Al Jawala. Vezi cum poţi câştiga invitaţii de la PRESSALERT.ro pentru a merge la Padina Fest!

0
DISTRIBUIȚI

urma3

Formaţia românească Urma şi germanii de la Al Jawala vor susţine duminică, 4 August, un concert extraordinar în cadrul evenimentului Padina Fest, fiind o reprezentaţie unică în care vor fi interpretate piese din repertoriul celor doua formaţii.

Organizatorii promit „o călătorie muzicală fără frontiere în care muzicieni de nationalităţi diferite îşi vor uni instrumentele pentru un show de excepţie“. Cele două trupe vor susţine concerte şi separat în cadrul festivalului. Formaţia URMA este una dintre puţinele trupe din România pentru care muzica este principiul absolut. În decursul a 10 ani de carieră, trupa URMA există pentru plăcerea de a asculta şi a face muzică, muzică bună, muzică pură, autentică, creată fără compromisuri şi fără alt scop decât acela de a lăsa ceva în urmă.


De la o piesă înregistrată aproape în joacă s-a ajuns la trei albume înregistrate şi un al patrulea care urmează a fi lansat cât de curând. URMA şi-a început activitatea în 2003, lansând în acelaşi an albumul “Nomad Rhymes”, un amestec acustic de chitară, flaut şi percuţie. Totodată, trupa şi-a lărgit sfera de activitate, de la concerte şi festivaluri autohtone, la reprezentaţii numeroase în Germania, Franţa, Ungaria, Elveţia şi Anglia. În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, “Lost End Found”. Noul material discografic contine 11 piese, printre care ”Terminus”, ”All Wrong” şi ”Cine Iubeste si Lasa”, videoclipurile acestora depăşind 1.000.000 de vizualizari pe YouTube.

Alături de ei, pe scena festivalului vor mai urca şi alte nume mari: Dubioza Kolektiv, Alternosfera, Ad Hoc, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii.

Cea de-a patra ediţie a Padina Fest va avea loc între 31 iulie şi 4 august pe Platoul Padina din munţii Bucegi. Pe toată perioada festivalului, cei interesaţi se vor putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. www.pressalert.ro este partener media al acestui festival şi îţi oferă şansa de a câştiga abonamente valabile pentru toată perioada festivalului. Cei care vor da like paginii de Facebook a PRESSALERT.ro sau se vor abona la newsletter, până în 26 iulie, pot câştiga unul din cele 4 abonamente pentru două persoane la festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.