Concerte şi adrenalină. Vezi cum poţi câştiga invitaţii de la PRESSALERT.ro pentru...

Concerte şi adrenalină. Vezi cum poţi câştiga invitaţii de la PRESSALERT.ro pentru a merge la Padina Fest!

0
DISTRIBUIȚI

padinafest1

Amatorii de adrenalină, drumeţii montane şi muzică bună vor avea parte de o nouă ediţie a Padina Fest, un eveniment care se desfăşoară în perioada 31 iulie – 4 august pe platoul Padina în Munţii Bucegi. Festivalul cuprinde o serie de activităţi sportive, relaxare, diverse workshop-uri şi concerte memorabile.

Festivalul se desfăşoară într-un cadru natural spectaculos. Timp de cinci zile, cei care vor participa la acest eveniment vor avea ocazia să se delecteze cu susuratul Ialomiţei, munţii care înconjoară poiana, să se caţere pe stâncile Vărăriei şi să atingă cel mai înalt vârf din Munţii Bucegi, la competiţia Direcţia Omu. Printre atracţiile turistice din apropiere se numpără Lacul Bolboci, Cheile Tătarului, Peştera Ialomiţei, Podul cu Florile, Babele şi Sfinxul, Cascada Obârşia Ialomiţei, Cheile Zănoagei, Lacul Scropoasa sau Canionul Horoabelor.

Headlinerii concertelor promit un show de zile mari: vineri, 2 august, cel mai exploziv live act balcanic, Dubioza Kolektiv şi formaţia de rock alternativ din Chişinău, Alternosfera, iar sâmbătă, 3 august, alături de câştigătorii “Creole World Music Awards”, Al Jawala şi partenerii lor de călătorie, unul dintre numele de referinţă în muzica românească, Urma.


În concertele care vor ţine de miercuri până duminică, vor mai întreţine atmosfera Şuie Paparude, Ad Hoc, An Theos, Lights Out, Get Beget, Domino, Rehab Nation, Perfect Zero for Infinity şi mulţi alţii.

În premieră la 1500 m altitudine, pe scena Padina Fest, se va juca o piesă adusă de compania de teatru Daya, în regia Chris Simion. Pentru iubitorii ciclismului şi nu numai, Padina Fest organizează în 2013 a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere tipică de MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Pentru amatorii de trail running va avea loc a doua ediţie Direcţia Omu, concurs de alergare montană în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi şi să termine cursa înapoi în zona de festival.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Festivalul îşi va revizui constant politica eco după care funcţionează având mereu în vedere să respecte indicatorii de responsabilitate socială.

www.pressalert.ro este partener media al acestui festival şi îţi oferă şansa de a câştiga abonamente valabile pentru toată perioada festivalului. Cei care vor da like paginii de Facebook a PRESSALERT.ro sau se vor abona la newsletter, până mâine, 26 iulie, pot câştiga unul din cele 4 abonamente pentru două persoane la festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.