Cu ce scor a câștigat ACS Poli amicalul cu o echipă din...

Cu ce scor a câștigat ACS Poli amicalul cu o echipă din liga a patra austriacă

0
DISTRIBUIȚI

poli amical19_resize

ACS Poli a jucat ieri al doilea amical din cantonamentul austriac cu echipa SV Feldkirchen, formaţie care a retrogradat din eşalonul al treilea în al patrulea din ţara valsului. Alb-negrii au jucat al doilea meci de verificare din stagiul de pregătire de vară după ce meciul programat pentru sâmbătă cu ucrainenii de la Kartpaty Lvov a fost anulat.

Ca o diferență față de întâlnirea cu Lokomotiv Moscova, Vali Velcea i-a introdus în primul „11” şi  pe Claudiu Belu şi Eduard Nicola, dintre nou-veniţii în această pauză competiţională.


Iată echipa de start: Nuno Claro- Belu, Scutaru, Şeroni, Nicola, Bărbuţ, Poparadu, Trandu, Nanu, Szekely şi Ruiz. În timpul jocului a fost rulat şi restul lotului. Cele patru goluri au fost reuşite de Szalbocs Szekely, din acţiune şi penalti, Răzvan Trandu şi Claudiu Belu. Nanu a irosit un penalti. Meciul s-a terminat 4-0 pentru timișoreni.

În altă ordine de idei, meciul cu Feldkirchen a fost încă una din „neprevăzutele” acestui cantonament. Dacă iniţial ACS Poli a anunţat că se cazează la Dravograd în Slovenia, până la urmă jucătorii au ajuns în Austria, aproape însă de graniţa slovenă. Apoi, echipa planificase jocuri de verificare cu Dinamo Zagreb şi Karpaty Lvov, dar au jucat cu Lokomotiv Moscova şi SV Feldkirchen. Meciul cu Zagreb nu s-a mai disputat deoarece croaţii şi ACS Poli nu au căzut de acord în privinţa datei de disputare. Pentru miercuri, alb-negrii au anunţat un joc cu Udinese.

Atacantul venit în probe în cantonament, Albin Hozda, francez cu origini albaneze, nu se mai antrenează cu echipa. Conform site-ului oficial al ACS Poli, acum se poartă discuţii între impresarul fotbalistului şi conducerea bănăţenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.