Cui îi cere Ilie Sârbu să intervină în filiala PSD Timiș dacă...

Cui îi cere Ilie Sârbu să intervină în filiala PSD Timiș dacă nu s-au schimbat lucrurile în bine

3
DISTRIBUIȚI

ilie sarbu giroc

Senatorul PSD Ilie Sârbu și-a deschis astăzi un nou cabinet parlamentar, alături de deputatul Cătălin Tiuc, la Giroc, localitate aflată la extrema cealaltă a colegiului său care începe în zona Făgetului. Sârbu a susținut că USL are o obligație față de oameni, având în vedere scorul zdrobitor obținut la alegeri, și a recunoscut că neîndeplinirea promisiunilor, inclusv cele legate de îndepărtarea oamenilor PDL, va duce la scăderea scorului electoral. „Într-adevăr, la nivel județean încă sunt oameni din PDL care au rămas pe funcții pentru că au schimbat peste noapte barca, iar acum sunt liberali sau pesediști”, a recunoscut Sârbu.


Întrebat despre firmele care obțin contracte pe bani publici în continuare, ca pe vremea PDL, acesta a susținut că „nu am avut niciun dialog pe această temă încă cu Titu Bojin sau Nicolae Robu”. Despre relația sa cu liderul PSD Timiș Totu Bojin, pe care l-a susținut să ajungă în funcție, Ilie Sârbu a declarat că „nu am ajuns încă la faza în care să-mi pară rău. Când sunt lucruri de corectat, voi sesiza anumite aspecte. Și o să fac acest lucru de fiecare dată. Am spus-o atunci când a fost cazul și-mi mențin punctul de vedere, că nu poți să transformi o organizație județeană de partid într-o chestiune personală. Nu știu dacă de atunci și până acum s-au schimbat lucrurile. Este treaba domnului Mocioalcă, cel care este vicepreședinte PSD la nivel național pentru regiunea de vest, să spună aceste lucruri și, dacă nu, să intervină”.

Senatorul a ținut să anunțe că în următoarea perioadă se va implica mai mult pentru ca Timișul să obțină finnanțări de la București, „nici mai mult, nici mai puțin decât merită, indiferent de cine este președinte la Consiliul Județean, pentru că niciodată nu am gândit prin prisma celui care ocupă o funcție, ci a contat ce se face pentru oameni. Timișul, pe primul loc, nu oamenii”, a încheiat cu un slogan de campanie senatorul.

3 COMENTARII

  1. Era si cazul, noi, cei din Giroc, asteptam acest pas de multi ani! Felicitari tanarului Catalin Tiuch, un politician de mare viitor si domnului Ilie Sarbu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.