Cum a explicat Blaga decizia USL de a stabili Direcția Fiscală a...

Cum a explicat Blaga decizia USL de a stabili Direcția Fiscală a regiunii vestice la Deva, nu la Timișoara

2
DISTRIBUIȚI
blaga si ostaf05_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Președintele PDL Vasile Blaga consideră că proiectul regionalizării în variantă USL e total greșit. ”Dragnea a început cu stângul și o ține tot așa. La început, a vorbit de șapte regiuni, apoi de 60, apoi de opt, și iar de șapte”, a declarat Blaga, ieri, la Timișoara.


El a admis că Banatul e una dintre regiunile bine stabilită ca granițe. La fel cum Timișoara ocupă, firesc, statutul de capitală regională, mutarea unei instituții importante ca reprezentanța ANAF în alt municipiu este nefirească. Întrebat care e punctul său de vedere cu privire la mutarea sediului ANAF regional la Deva, așa cuma anunța joi seara Liviu Dragnea, Blaga a avut o explicație simplă: „Problema de fond a fost ridicată de baronii USL și ca să îi împace pe toți, a zis că le dă la fiecare ceva”, a punctat liderul democrat-liberal. În opinia lui Blaga, regionalizarea nu se va face în legislatura aceasta deoarece ”asta ar însemna pierdere de puncte electorale. (…) Nu au curaj să o facă. Cred că nu are rost să ne speriem pentru că nu vor face nimic”.

2 COMENTARII

  1. Blaga, vorbesti prostii. Tu crezi ca baronii din Timisoara lasa cascavalul sa plece la Deva sau sunt mai multi si mai mari baroni in Deva decat in Timisoara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.