Cum a încercat şoferul, care şi-a abandonat victima strivită pe trotuar cu...

Cum a încercat şoferul, care şi-a abandonat victima strivită pe trotuar cu BMW-ul, să fie eliberat UPDATE Decizia instanţei

0
DISTRIBUIȚI

faur lugoj accident fuga

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, recursul declarat de Alin Faur, bărbatul care a lovit cu BMW-ul pe trotuar o femeie de 54 de ani din Lugoj și a fugit de la locul accidentului fără a-i acorda nici un ajutor, împotriva deciziei judecătoriei de a-i prelungi mandatul de arestare preventivă cu alte 30 de zile. Avocatul acestuia a cerut punerea în libertate a clientului său pe motiv că a recunoscut faptele și a plătit o parte din pagubele provocate Enel.


„S-a susţinut  că opinia publică s-ar inflama în cazul în  care ar fi pus în libertate şi ar încuraja şi alte persoane să comită fapte de acest gen. Nu este luare de mită sau fraudă, ci pur şi simplu o vătămare corporală din culpă. Punerea în libertate nu poate încuraja să comită fapte identice”, a susţinut avocatul lui Faur.

Procurorul a cerut respingerea recursului pe motiv că  arestatul a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, a fugit de la locul accidentului şi „punerea în libertate ar genera şi o revoltă a opiniei publice”. Faur a cerut instaţei eliberarea pentru că „nu a fost intenţionat. Se poate întâmpla la oricine. M-am speriat, dar m-am dus singur la Poliţie”. Familia acestuia a susţinut că nu  ştie ce o să facă dacă va trebui să plătească un milion de euro despăgubiri morale, cât a anunţat că va cere avocatul victimei. Instanţa a rămas în pronunţare.

UPDATE Tribunalul Timiş a respins recursul şoferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.