Cum s-a dat de gol o femeie că transporta ţigări de contrabandă

Cum s-a dat de gol o femeie că transporta ţigări de contrabandă

1
DISTRIBUIȚI

fast tigari contrabanda csUn echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul sectorului Oraviţa, aflat, ieri, în misiune în localitatea Greoni, a observat o femeie care a coborât dintr-un autobuz şi care, la vederea agenţilor, a încercat să-i evite.


Aceasta s-a îndreptat spre o stradă lăturalnică unde a aruncat celedouă sacoşe voluminoase de culoare neagră şi o pungă de plastic neagră lângă un utilaj agricol. Când a fost oprită pentru verificări, a refuzat să prezinte documentele de identitate, susţinând că bagajele abandonate nu sunt ale ei. Poliţiştii de frontieră au condus femeia la sediul S.P.F. Oraviţa pentru continuarea cercetărilor şi au identificat-o ca fiind S. Grigoriţa, în vârstă de 46 ani. În bagaje au fost descoperite de 300 pachete de ţigări marca “Fast” cu timbru sârbesc, învelite în mai multe plase de plastic şi acoperite cu obiecte de îmbrăcăminte, în valoare aproximativă de 3000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar S.Grigoriţa a primit o amendă contravenţională în valoare de 1000 lei.

1 COMENTARIU

  1. Grigorita e o nebuna….toata ziua cara tigari din vama moravita. Dar nu inteleg de ce politia de frontiera ia dat amenda doar 1000 lei ci nu au anuntat vama penteu ai apluca 10.000 lei…mai ales fiindva grigorita este cunoscuta ca se ocupa cu tigari ea fiind amendata de mai multe oru pana acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.