Cum va fi pedepsit șmecherul care a înjurat și a lovit o...

Cum va fi pedepsit șmecherul care a înjurat și a lovit o tânără în plină stradă

4
DISTRIBUIȚI

agresor Resita

George -Marius Crețan, un tânăr din Caraș Severin care, săptămâna trecută, a lovit și înjurat o timișoreancă în Reșița, a fost identificat de polițiști și acum își va primi pedeapsa.


Totul pentru că în 17 iunie s-a comportat cel puțin ca un huligan în plină zi, agresând o femeie fără să-i pese de martori.

”Poliția Municipiului Reșița l-a identificat pe tânărul care m-a lovit pentru că l-aș fi deranjat în trafic. A fost chemat la poliție pentru declarații și și-a recunoscut fapta. După acest incident, George-Marius Crețan, de 25 de ani, este un «nou client» în baza de date a poliției, el fiind fotografiat și amprentat. De asemenea, pentru «lovire și alte violențe», fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal, acest tânăr fără ocupație va fi amendat. Probabil va primi amenda maximă de 1.000 de lei, după ce m-a pălmuit, m-a înjurat și m-a amenințat într-un spațiu public”, ne-a spus Iozefina Tudor, tânăra agresată.

Victima speră ca demersul ei prin care a semnalat poliției o astfel de faptă să fie un exemplu pentru toți cei care ajung în situații similare – să ceară ajutorul Poliției, să reclame agresorii, să nu închidă ochii și să nu renunțe să-și facă dreptate pe calea legii. ”Apreciez profesionalismul polițiștilor din Reșița cu care am colaborat și le mulțumesc că, pe lângă cazurile grave de conflict cu care se confruntă în această perioadă, au dat atenție și au rezolvat rapid plângerea pe care am depus-o”, a mai arătat Iozefina Tudor.

4 COMENTARII

  1. Pentru infractiunea de loviri sau alte violente se intocmeste dosar de cercetare penala, nu se aplica „amenda maxima”, amenda penala sau inchisoarea este pedeapsa pentru aceasta infractiune.Numa bine!

  2. @proc… as vrea sa vad judecatorul care condamna pe cineva pt o palma. Mai mult ca sigur nu era vorba de amenda penala ci de amenda pe 61 din 91.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.