De ce demiterea lui Nasleu de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților...

De ce demiterea lui Nasleu de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților va rămâne un mister pentru Robu

4
DISTRIBUIȚI

ionut nasleu palarie

Deşi la primăria Timişoara, Politehnică şi PNL Timiş toată lumea îl ştie drept omul care nu lasă nimic la voia întâmplării,  Nicolae Robu a făcut vineri o mărturisire şocantă.


Recent  liberalul Ionuţ Nasleu  a fost demis din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. Cu toate că a fost rugat de mai multe ori să comenteze pe marginea acestui subiect, primarul Nicolae Robu nu a oferit vreo exlicaţie cu privire la păţania liberalului. Pentru că de la demiterea lui Nasleu Robu a fost şi pe la Bucureşti, acesta a fost întrebat din nou care a fost motivul care a stat la baza deciziei premierului Victor Ponta. Primarul a lămurit că nu a întrebat şi nici nu va întreba, pentru că numirile şi revocările se fac de la nivel înalt. Mai mult, Robu a promis că îl va susţine pe Nasleu pentru orice altă funcţie la care va dori să candieze. Totodată, Robu a comentat că nu s-a întâlnit deloc cu Nasleu după ce acesta a fost demis.

4 COMENTARII

  1. Pai cum sa se intalneasca, dacă e in Anglia.
    Cum pune botu dn primar la toti smecherasii care il inconjoara.
    Ar trebuie sa se trezeasca, pana nu e prea tarziu.

  2. Un papagal ca Nasleu asta este potrivit pentru un demnitar? Acolo trebuie sa muncesti, sa mergi la serviciu, sa fii serios! Asta sta numai prin cluburi, stranduri, e plecat prin strainatate! El nu e facut pentru munca! Lasa-l dracu sa piarda vremea prin Timisoara pe banii lui, nu sa isi bata joc de banii nostri pe la minister

  3. Pai dl Robu a dovedit ca se increde in fosta garnitura de la primarie si nu numai.E o mare distractie prin primarie si prin societatile ei datorita acestui primar ilar.Cum este el condus in continuare de Chis Culita si gasca.Cine ar fi crezut? Dle Bota intrebati-l pe Robu de ce goia dela ratt acorda salarii compensatorii la greu pe de o parte si angajeaza pe de alta parte? Cum sa stie Robu ce se intampla la Bucuresti daca la Timisoara habar n-are pe ce lume traieste?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.