Declarația surprinzătoare a lui Stolojan despre Partidul Mișcarea Populară UPDATE Replica acidă...

Declarația surprinzătoare a lui Stolojan despre Partidul Mișcarea Populară UPDATE Replica acidă a Elenei Băsescu

1
DISTRIBUIȚI

theodor-stolojan-ghimpele.ro_

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan și-a exprimat și el opinia față de cel mai nou partid înregistrat, Mișcarea Populară. Intrebat despre faptul ca formațiunea are oameni plecați din PDL, inclusiv președintele, Eugen Tomac, Stolojan a răspuns, pentru ziare.com: „Asta e viața, oamenii se mai mișcă dintr-un loc în altul, sperăm să nu își concentreze fortele spre racolarea din PDL, ci să se concentreze pe ce au spus – oameni noi, partid nou și așa mai departe.


E un partid nou, sperăm să se concentreze pe lupta politică împotriva USL, nu pe racolarea din PDL”. El nu e sigur că cei 22 de primari PDL de la Argeș vor merge la Mișcarea Populară. „E greu să știm ce s-a întâmplat cu adevărat la Argeș, partidul a declanșat o anchetă a comisiei de etică și statut”, a comentat Stolojan.

Partidul Mișcarea Populară, susținut de Traian Basescu, a depus marți actele pentru înregistrarea ca partid, iar președintele său, până la organizarea unui congres al formațiunii, va fi deputatul Eugen Tomac, proaspăt demisionar din PDL. „Voi fi președintele Mișcării Populare până la organizarea unui congres”, a confirmat Tomac.

UPDATE Europarlamentarul PDL Elena Băsescu a scris, pe contul său de TwitLonger, o replică acidă la declarația lui Stolojan. „Ce ironie! Să se opună racolărilor tocmai colegul meu din PDL, domnul Stolojan, care şi-a făcut partid (PLD) racolând masiv oameni din PNL”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.