DJ K-lu, invitat special al vernisajului expoziţiei de fotografie de avangardă Les...

DJ K-lu, invitat special al vernisajului expoziţiei de fotografie de avangardă Les Femmes

0
DISTRIBUIȚI

klu

Vernisajul expoziţiei de fotografii de avangardă Les Femmes, realizată de Iancu Zeno Jianu şi Adriana Jianu, va cuprinde un inedit moment special de prezentare a albumului de debut al lui DJ K-lu, Chestii, socoteli“, evenimentul urmând să se desfăşoare joi, de la ora 19.00, la Galeria Calpe, Bastion.

Tema centrală a expoziţiei este Femeia, prezentată într-o manieră avangardistă, glamour, cu accent pe stările şi senzațiile pe care le exprimă ea.


Evenimentul organizat de Pixel Image Studio, cu susţinerea Prbeta, va include şi o defilare de modă glamour, realizată cu ajutorul Monesse Monesse, Mono Shoes, Soutache by Alina Emandi şi Salon Estetique Studio „Expoziţia prezintă femeia sub mai mai multe aspecte: meditativă, misterioasă, senzuală, provocatoare, o fracţiune de secundă care îi defineşte  o anumită stare în legătură directă cu ea însăşi, cu corpul ei, un moment care îi poate surprinde vastitatea şi complexitatea feminină. Imaginile surprind nu doar aspectul exterior ci şi pe cel interior al universului feminin“, ne-a declarat Adriana Jianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.