Dubioza Kolektiv revine în ţara noastră. Vezi cum poţi câştiga invitaţii de...

Dubioza Kolektiv revine în ţara noastră. Vezi cum poţi câştiga invitaţii de la PRESSALERT.ro pentru a-i vedea live la Padina Fest!

0
DISTRIBUIȚI

Dubioza Kolektiv

După succesul pe care l-au avut în cadrul concertului lor susţinut în luna mai la Timişoara, Dubioza Kolektiv, trupa care a fost caracterizată drept „cei mai zgomotoşi, dar şi cei mai creativi critici ai societăţii contemporane balcanice”, va reveni în ţara noastră, urmând să susţină un recital în cadrul festivalului PadinaFest.

Muzicienii bosniaci au cucerit deja România cu câteva show-uri fabuloase.


Prima lor apariţie în ţara noastră a avut loc la Timişoara în cadrul festivalului IRAF. Formaţia a editat până acum şapte albume de studio, iar cel mai nou disc al lor, Apsurdistan, poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al trupei, gratis.  Cu peste 100 de concerte anual, Dubioza Kolektiv s-a făcut auzita pe scenele celor mai mari festivaluri europene în ultimii 8 ani, printre locurile unde au cântat numărându-se  Sziget, Exit, Eurosonic, Balkan Trafik, Socha Reggae Riversplash Festival, Real Beat Festival, Fusion Festival, Dirty Old Festival sau  Topvar Rock Festival.

Recitalul bosniecilor va avea loc în cadrul Padina Fest. Cea de-a patra ediţie a acestui festival va avea loc între 31 iulie şi 4 august pe Platoul Padina din munţii Bucegi. Pe toată perioada  festivalului, cei interesaţi se vor putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. Site-ul www.pressalert.ro este partener media al acestui festival şi îţi oferă şansa de a câştiga abonamente valabile pentru toată perioada festivalului. Cei care vor da like paginii de Facebook a PRESSALERT.ro sau se vor abona la newsletter, până în 26 iulie, pot câștiga unul din cele 4 abonamente pentru 2 persoane la festivalul care se va desfășura în perioada 31 iulie – 4 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.