După ce a lucrat gratis în iarnă, vicepreședinte PNL Dinulescu a primit...

După ce a lucrat gratis în iarnă, vicepreședinte PNL Dinulescu a primit lucrări în subantrepriză de la firma lui Georgică Cornu. De ce este nemulțumit penelistul

3
DISTRIBUIȚI
dinu instal pe vacarescu 1
Muncitorii de la firma liberalului DInulescu au început lucrările pe strada Văcărescu Foto Adrian Pîclișan

Cunoscut drept apropiat al primarului Nicolae Robu, omul de afaceri Dumitru Dinulescu, unul din vicepreședinții PNL Timiș, și-a trimis, vineri, angajații să muncească pe șantierul de pe strada Iancu Văcărescu. Bărbații în salopetele firmei Dinu Instal SRL fac treaba în contractul câștigat de Georgică Cornu cu firma controlată de acesta Bau Center West SRL și care are o valoare de 8,3 milioane de lei. Potrivit municipalității lucrarea înseamnă refacerea înteegii infrastructuri tehnico-edilitare, inclusiv iluminatul public şi reţelele de telecomunicaţii.

”Am semnat contractul de subantrepriză la lucrarea respectivă în urmă cu patru sau cinci zile pe o sumă de aproximativ 600.000 de lei. Noi vom executa lucările aferente părții de instalații termice (n.r. schimbarea rețelelelor de apă caldă și încălzire ale Colterm). Nu ne-am băgat la altceva pentru că noi asta știm să facem și facem bine. Peste 50% din lucrările mele sunt pe instalații termice”, ne-a declarant proprietarul Dinu Instal SRL. Dinulescu spune că a fost solicitat chiar de Georgică Cornu care ar fi apelat și la alte companii locale pentru a da părții din lucrare în subantrepriză. Pe de altă parte liberalul susține că prețul nu e unul cu care să facă afacere, din contra, se plânge că banii sunt puțini. ”Nu este un preț bun dar dacă îmi scot salariile sunt mulțumit. Din păcate nu mă pot lipi de contracte la stat, licitațiile sunt mult subevaluate”, ne-a mai spus Dumitru Dinulescu. Momentan în Iosefin lucrează o echipă de 5 muncitori iar în câteva zile când se va lucra la potențial maxim numărul lor se va dubla. Vicepreședinte PNL Timiș și membru în Biroul Permanent Municipal al PNL Timişoara, Dumitru Dinulescu este în PNL din ianuarie 1990 și e mândru să spună că pe oameni s-a mai supărat, dar pe partid niciodată, pentru că e cel mai bun, fiind unul dintre cei implicați în campania lui Nicolae Robu pentru alegerea ca primar.


În timpul aceleiași campanii electorale, televiziunea controlată de Cornu a făcut videoclipul pentru actualul primar al Timișoarei.

dinu instal iarna 03
Imagine din iarnă, când muncitorii de la Dinu Instal au lucrat gratis la demolarea chioșcurilor din Piața Iosefin

Compania sa a participat anul trecut la demolarea ”Acvariului” din Piața Operei și la demolarea – în contul unei lucrări pe care avea contract ”relgele asfaltului” din Banat – fostei hale a Pieței Iosefin, la începutul acestui an. ”Am discutat cu cei de la Pieţe şi m-am oferit să îi ajut. Nu am niciun contract cu ei. Societatea Confort are de demolat doar hala, partea de construcţie metalică, nu şi chioşcurile. Nu am încheiat niciun contract, eu m-am oferit să îi ajut”, a afirmat Dinulescu pe 8 februarie, când s-a semnalat faptul că la demolarea halei de pe strada Iancu Văcărescu lucrează angajații Dinu Instal SRL. Când, tot atunci, edilului I s-a spus că vorbim despre un troc liberal, pentru că şi Dinulescu, şi Ştefan, directorul SC Piețe SA, sunt membri PNL, Nicoale Robu s-a simțit lezat de abordare. ”Mi se pare că nu merită să aducem în discuţie apartenenţa politică a patronului firmei. Că nu mai suntem în societatea comunistă”, a punctat Robu atunci. Cu ceva timp înainte el însuși a apelat la serviciile oferite de firma colegului său de partid atunci când a scos primul şurub al ”Acvariului” din centrul oraşului. ”Eu am apelat la domnul Dinulescu când am dat jos o parte din geamurile de la acvariu. Total gratuit, fără nicio răsplată în bani sau natură”, a mai spus Nicolae Robu.

 

 

3 COMENTARII

  1. Acest „om de afaceri ” si-a batut joc de toate lucrarile pe care le-a avut in Timisoara (vezi Bdv.Rebreanu , pta Iosefin etc.) si-a bagat in insolventa firme din grupul Confort-Izometal lasand datorii de milioane de lei la furnizori si stat este inca prsedintele Cciat Timisoara ?! Halal exemplu pt. intreprinzatorii onesti din Timis !!! Dl.Robu nu le mai dati contracte din bani publici ,poate asa spargeti „gasca” de Pdl-isti de la Cciat ? Sau poate vreti sa-i transferati la PNL ?! Spuneti-ne si noua membrilor simpli de partid care v-am sustinut in campania electorala , sa stim ce sa facem pe viitor .

  2. Asai ba Aline istia pe care i ai votat sa le faci un bine fac bani cu gasca lor iara tu vinzi incontinuare pui si puicute n piata dai bon fiscal si esti f corect . Si ce castigi in comparatie cu gasca lor . Aline nu sa schimbat nimica paturile au ramas sau schimbat nimai curvele. Si tot asa se mere mai departe

  3. hala iosefin (partea metalica a fost demolata de 6 angajati ai confortului din sectia confetii metalice,eu fiind unul dintre ei,nu mai scrieti prostii daca sunteti prost informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.