Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL

0
DISTRIBUIȚI

cristi_preda_6457_59339000

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, astăzi, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi împotrivă şi 34 de voturi nule, de către membrii CNC al PDL, potrivit Mediafax. Anterior, Preda declarase că aprobarea suspendării sale de către CNC ar fi o nedreptate „insuportabilă” şi că în acest caz se va despărţi de formaţiunea democrat-liberală pentru „mai mult de şase luni”.


„Dacă se va aproba, nedreptatea va fi insuportabilă, mi-e teamă că în acest caz ne despărţim şi că va dura mai mult de şase luni până să ne regăsim”, le-a spus Preda membrilor CNC al PDL, remarcând că propunerea sa de suspendare vine la un an de când „o majoritate parlamentară agresivă l-a suspendat pe preşedintele Traian Băsescu”.

„Dumneavoastră nu aţi fost nicio oră în campanie, din poziţia de prim-vicepreşedinte al partidului. Nu ne-aţi ajutat. Nu trebuie să ameninţaţi partidul că, dacă ia o decizie, plecaţi! Doar ştie că plecaţi”, i-a replicat preşedintele PDL Vasile Blaga, amintindu-i că s-a opus suspendării sale din PDL, în timpul mandatului lui Emil Boc.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.