EXCLUSIV Corpul de Control al Ministerului Finanţelor trece la represalii şi îi...

EXCLUSIV Corpul de Control al Ministerului Finanţelor trece la represalii şi îi caută la încasări pe angajaţii care protestează împotriva stabilirii direcţiei regionale la Deva

3
DISTRIBUIȚI

protest finante 3

Protestul finanțiștilor din Timiș, care ieri şi astăzi  nu au lucrat în semn de revoltă faţă de proiectul care prevede că sediul regional al Finanţelor Publice să fie la Deva,  nu a rămas fără reacție din partea Ministerului Finanțelor – astăzi Corpul de Control a transmis adresa cu numărul 6001081 prin care solicită şefilor Finanţelor Publice din judeţ să comunice „în regim de urgenţă” o serie de informaţii. Sun pretextul că în ultimele zile s-au primit sesizări, directorul Bogdan Neagu a cerut volumul-cuantumul încasărilor şi plăţilor efectuate ieri, numărul de ore efectiv lucrate de către personalul de execuţie şi conducere, în perioada 22 – 23 iulie 2013, la nivelul aparatului propriu şi unităţi subordonate, gradul de realizare a programului de încasări aferent lunii iunie 2013 şi în ultimele 5 luni, numărul de personal de execuţie care a asigurat desfăşurarea activităţii, detaliat pe tipuri de activităţi şi servicii şi personalul de conducere prezent la serviciu, care a asigurat-asigură efectiv continuitatea activităţii în perioada 22-23 iulie 2013.


Termenul limită de transmitere a raportării este ziua de mâine, până la ora 14,30, documentul trebuind să fie semnat atât de directorul executiv al DGFP Timiş, cât şi de directorii executivi. Documentul a venit la câteva ore după ce sindicaliştii nemulţumiţi au făcut public faptul că au fost ameninţaţi de conducerea ANAF cu DNA-ul dacă nu încetează protestul. Contactat de PRESSALERT.ro, directorul Finanţelor Publice Timiş, Constantin Tudor a declarat „nu ştiu despre nici un document. Dar ce conţine? Nu ştiu despre aşa ceva”.

3 COMENTARII

  1. dupa ce ati transformat orasul intr-o reduta usl-ista, de sorginte comunista, dupa ce l-ati inrosit cum nici moldova nu mai e, ati ajuns in strada! asa va trebuie, mutati-va si suferiti cu-n primar idiot si cu o conducere eminamente comunista! palmishoreni, usl-ul e-n toate/e-n cele ce maine vor rade la soare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.