EXCLUSIV De ce se tărăgănează legitimarea portarului Eduard Pap la ACS Poli

EXCLUSIV De ce se tărăgănează legitimarea portarului Eduard Pap la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

eduard_pap_mic

Portarul Eduard Pap nu este încă legitimat la ACS Poli, însă acest lucru s-ar putea schimba în zilele următoare. Pap a evoluat în ultimii ani la echipa lui Băban de la Jimbolia, iar fostul fotbalist al Politehnicii spune că este nevoie doar de o semnătură a sa şi de plata grilei de formare pentru ca Pap să poată fi legitimat la ACS Poli.

Marcel Băban a explicat, pentru PRESSALERT.ro, că cei de la ACS Poli făcuseră contractul lui Pap fără semnătura sa şi de aceea jucătorul nu a fost încă legitimat, dar şi că pretenţiile sale financiare nu sunt exagerate.


„Cei de la club aveau nevoie şi de semnătura mea. Eu am fost săptămâna trecută la ACS Poli, joi şi am vorbit cu preşedintele Staicu şi managerul Rosenblum, dar încă nu s-a rezolvat situaţia deoarece ei acum au propus în Consiliul Director să se voteze acest lucru. Probabil mă vor chema mâine. Mie trebuie să îmi plătească grila de formare, care este cea prevăzută de Federaţie. Nu am pretenţii financiare exagerate. Nu ştiu dacă Pap va putea fi legitimat până la meciul cu CFR Cluj, depinde şi de Federaţie”, ne-a declarat Marcel Băban. ACS Poli joacă la CFR Cluj sâmbătă, de la ora 21.30, iar echipa pleacă spre Cluj-Napoca vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.