Excursie de „uitat la clădiri” la Viena și Budapesta pentru angajații de...

Excursie de „uitat la clădiri” la Viena și Budapesta pentru angajații de la Urbanism din Primăria Timișoara. Cât va costa și de ce e utilă

1
DISTRIBUIȚI

lei_bancnote

Un grup de angajați ai primăriei vor pleca într-o excursie de lucru plătită de la bugetul local. Este vorba despre  55 de oameni de la  Direcția de Urbanism care vor pleca la Viena și Budapesta în interes de serviciu sau, altfel spus, ca să se uite la clădiri.  Viceprimarul Traian Stoia a explicat că „această deplasare poate deveni utilă în momentul în care cei care fac această vizită își vor schimba percepţia despre orașul nostru.


Noi ne-am obișnuit să spunem că Timișoara este un oraș de cinci stele, dar lucrurile nu mai stau așa”.  Deplasarea va costa 28.000 de lei. Stoia a povestit că dintre toate orașele mari, cum ar fi Cluj Napoca, Sibiu, Timișoara, clădirile istorice din urbea de pe Bega arată cel mai rău. Vicele a exemplificat cu imagini ale mai multor zone din oraș, printre care și sediul PNL, care și el arată jalnic. Inițiativa pentru excursie a avut-o şeful Direcţiei de Urbanism, arhitectul Sorin Ciurariu, care nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.