1.000.000 euro, despăgubirile cerute şoferului care a zdobit cu BMW-ul o femeie...

1.000.000 euro, despăgubirile cerute şoferului care a zdobit cu BMW-ul o femeie pe trotuar şi a fugit. Vezi ce le pregăteşte victima pasagerilor din maşină

4
DISTRIBUIȚI

lugoj sofer fuga

Un milion de euro – aceasta este suma pe care o va cere ca despăgubiri femeia în vârstă de 54 de ani din Lugoj, care a fost lovită de un BMW și apoi abandonată în stradă, șoferul fugind împreună cu ceilalți patru pasageri din mașină. Șoferul, Alin Faur, a fost arestat, în recurs, de Tribunalul Timiș, acesta susținând că „nu a fost logic ce am făcut, dar m-am speriat”.


Avocatul Cătălin Vlad de la JGV si Asociatii, care o reprezintă pe victimă, a susţinut „clienta noastră a suferit până acum cinci operaţii dificile ,iar unul dintre picioare este încă în stare grava. A fost nevoie de un transplant de piele, refacerea musculara este extrem de dificilă, practic piciorul drept a fost literalmente zdrobit şi medicii depun eforturi considerabile pentru refacere. Din câte am înteles de la doctori, e vorba de o reconstrucţie a piciorului şi e greu de spus dacă sunt şanse pentru o vindecare completă”.

Din aceste motive, după ce Faur va fi trimis în judecată şi dosarul va ajunge în instanţă „intenţionăm să cerem instanţei majorarea pedepsei către maximul special şi obligarea firmei de asigurări şi a inculpatului la plata unor daune morale in valoare de 1.000.000 de euro”. Avocatul victimei a anunţat că în următoarele zile va fi depusă o plângere penală şi împotriva celorlalţi patru pasageri din BMW, care au fugit şi nu i-au acordat primul ajutor femeii zdrobite de maşina care circula cu aproximativ 100 km/h. , avocatul prcizând că „vom cere să răspundă penal, nu şi civil”.

4 COMENTARII

  1. Vreau si eu sa fiu lovit,pentru atatia bani!Imi pare rau de aceea doamna,dar nici chiar asa nu se poate.Cum sa ceri atatia bani,pentru un accident din culpa pana la urma,ca doar nu a fost cu premeditare facut! Huidu trebuie pus la o asemenea plata,pentru ca a omorat oameni,nu acest tiganus de Lugoj,care e vai mama lui.

  2. Secere 1.000.000 euro stiindu-se ca judecatorii nu vor acorda atata, ci poate 100.000 – 200.000 euro (daca nu 50.000 de euro – ca in cazul lui Huidu). Este vorba de mai multe infractiuni si de cheltuielile si suferinta victimei, asa ca nu trebuie sa ne miram sau sa ne scandalizam. Pana nu se acorda asemenea despagubiri, cei care incalca legea fara sa-si faca probleme (pentru ca stiu ca nu priemsc pedepse serioase) nu se vor linisti cat de cat.

  3. Toata lumea se scandalizeaza ca e mult sau e putin. Cutite tu nu ai vazut pozele cu femeia asta in plina strada dupa accident. Vezi ca le gasesti pe net. Femeia asta era facuta franjuri. Eu nici pentru toti banii din lume nu as vrea sa trec prin asa ceva.

  4. polish auto a spus:

    Adevarat multi ar vrea sa se lase loviti pentru 1 milion. Nu trebuie sa fii expert in procese sa iti dai seama ca suma este colosala. Mai bine sa acorde o suma mult mai mica si zile sau lune bune de munca in folosul comunitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.