Fenechiu: “În perioada următoare voi prezenta pe blogul meu dovezi „elocvente” despre...

Fenechiu: “În perioada următoare voi prezenta pe blogul meu dovezi „elocvente” despre dosarul meu”

1
DISTRIBUIȚI

relu fenechiu

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, astăzi, că nu ştie cât va dura recursul, după condamnarea sa în primă instanţă la cinci ani de închisoare, adăugând că, în perioada următoare, va prezenta pe blogul său dovezi „elocvente” despre dosarul „Transformatorul”. Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a spus că nu se mai gândeşte la cei care au pus umărul la „confecţionarea” dosarului „Transformatorul”, informează Mediafax.

Relu Fenechiu a declarat, astăzi, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă ca judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să redacteze motivarea sentinţei în cazul său, el susţinând că nu poate aprecia cât va dura recursul.


„N-am de unde şti termenul. Aştept redactarea motivării. Nici nu vreau să discut foarte mult cu privire la modul în care s-a desfăşurat procesul meu, aşa e normal într-o ţară europeană”, a spus Relu Fenechiu. El a precizat că, în prezent, prioritatea este să-şi dovedească nevinovăţia. „Pentru mine, important este să reuşesc să-mi dovedesc nevinovăţia, altceva nu mai contează. În perioada următoare, voi prezenta pe blogul meu dovezi elocvente cu privire la acest dosar. Doar aşa, pentru cei interesaţi să se uite”, a spus Relu Fenechiu.

În 12 iulie, Relu Fenechiu a fost condamnat de instanţa supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul”, pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată. În urma deciziei de condamnare, Relu Fenechiu a demisionat din funcţia de ministru al Transporturilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.