Festivalul EXIT, o petrecere de cinci zile într-o cetate medievală cu peste...

Festivalul EXIT, o petrecere de cinci zile într-o cetate medievală cu peste 600 de artiști

0
DISTRIBUIȚI

main stage [1024x768]

Festivalul EXIT, care atrage în fiecare an numeroşi spectatori din Timişoara, se desfăşoară în perioada 10 – 14 iulie într-un spaţiu mirific, din Novi Sad. Alături de priveliştea minunată, EXIT-ul e renumit şi pentru line-up-ul deosebit de divers. Anul acesta peste 600 de artişti şi 200.000 de oameni iau cu asalt fortăreaţa medievală Petrovaradin, ale cărei ziduri de apărare şi tuneluri subterane adăpostesc peste 20 de scene, printre care energica Dance Arena ce surprinde de fiecare dată!

EXIT R:EVOLUTION, aşa cum este supranumit festivalul de anul acesta, are acum o zi în plus, desfăşurându-se în perioada 10-14 iulie, în incinta Fortăreţei Petrovaradin din secolul 17, superba locaţie cu care ne-au obişnuit în fiecare an organizatorii.


Zidurile sale de fortificaţie, înălţate pe malul Dunării, oferă cadrul de vis, unic în Europa pentru o locaţie de petreceri, unul dintre motivele principale pentru care fani din toată lumea vin aici.

Printre cei peste 600 de artişti confirmaţi pentru ediţia din acest an se numără Atoms For Peace, The Prodigy, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Bloc Party, Fatboy Slim, David Guetta, Chase and Status, Nick Cave and The Bad Seeds, Jeff Mills, Eric Prydz, Dubfire, DJ Fresh, Diplo, Rudimental şi mulţi alţii.

Lineup-ul nu are nevoie de detalii în plus, numele artiştilor confirmaţi spunând totul despre forţa cu care se prezintă şi anul acesta Exit Festival, acoperind mai toate ariile muzicale, de la techno la soul, ragge sau hip-hop, până la indie, rock, drum’n’bass şi altele. Considerat un pre-party EXIT, concertul cu „regele soul-ului” – CeeLo Green, de pe 28 iunie din centrul Novi Sad-ului, a scos în stradă peste 30.000 de oameni, la petrecerea aniversară EXIT, totul pregătind marele festival ce se va deshide în data de 10 iulie cu Nile Rodgers & Chic şi se va inchide cu ultimele petreceri de la Dance Arena, ce vor ţine până în dimineaţa zilei de 15 iulie. Bilete pentru Exit Festival, cât şi pentru camping, mai puteţi găsi în România până pe 6 iulie, la miezul nopţii, pe site-ul MyTicket, la preţul de 290 lei (acces pentru toate cele cinci zile) şi 130 Lei – camping pass.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.