Fotbaliştii de la ACS Poli s-au întors din cantonament şi încep pregătirea...

Fotbaliştii de la ACS Poli s-au întors din cantonament şi încep pregătirea pentru marele meci cu Dinamo

0
DISTRIBUIȚI

acs poli antrenament 11

Fotbaliştii şi staff-ul tehnic de la ACS Poli s-a întors vineri după-masa la Timişoara după stagiul de pregătire din Austria. Conducerea încă mai aşteaptă câţiva jucători până la startul în Liga I de vinerea viitoare, când ACS Poli va da piept cu Dinamo pe „Dan Păltinişanu”.

Stagiul de pregătire a ridicat unele semne de întrebare deoarece echipa şi-a schimbat atât cazarea anunţată iniţial in Dravograd în Slovenia, cât şi meciurile de verificare. Managerul Călin Rosenblum a spus că unele meciuri au căzut din cauza distanţelor mari între localităţile unde erau cazate echipele, astfel că unii adversari nu au mai fost dispuşi să meargă distanţe mari pentru a juca cu ACS Poli. „Ne-am întors bine pregătiţi, montaţi pentru începerea acestui campionat. Primul meci cu Udinese este cel mai relevant, şi pentru ei şi pentru noi. Eu zic că italienii au rămas cu impresie bună, jucătorii noştri mai tineri au văzut ce înseamnă fotbalul de performanţă, sperăm să luăm tot ce e mai bun din fiecare meci. Este mai dificil în Austria decât în Turcia, distanţele sunt foarte mari, echipele se pot răzgândi pentru că una dintre partenere nu acceptă să parcurgă o distanţă prea mare. Şi noi am făcut cu Udinese 190 de km ca să jucăm, cred că acesta este principalul motiv pentru care găseşte foarte greu parteneri care să accepte până în ultimul meci. Important e că am găsit echipe cu care am jucat până la urmă, eu spun că au fost meciuri destul de bune”, a declarat Călin Rosenblum. Şi jucătorii spun că doar aptru amicale sunt suficiente pentru pauza de vară. „A fost un cantonament reuşit zic eu, o pregătire foarte bună, de Liga I.


Este o diferenţă ca nivel de pregătire şi de joc. De data aceasta am avut şi adversari mai puternici. Nu ne-am mai întâlnit, speram să vină un rezultat mai bun cu Udinse. Asta e, acum ştim la ce nivel ne aflăm, eu zic că suntem pregătiţi pentru Liga I”, a declarat Cristian Bărbuţ, la al doilea cantonament cu echipa mare după cel din iarnă din Antalya.

ACS Poli îl mai aşteaptă pe nigerianul Tony să vină să întărească atacaul echipei. Deocamdată, africanul a avut probleme cu viza şi din acest motiv nu s-a înţeles cu clubul. Călin Rosenblum a spus că sunt în tratative cu încă doi jucători din străinătate, dar şi Mircea Axente poate fi o variantă, dacă clubul şi jucătorul se înţeleg în privinţa salariului. „Ne-am lovit de formalităţi în cazul lui Tony şi nu am reuşit să îi aducem în cantonament, dar sperăm să vină în cel mai scurt timp. Pe lângă el mai sunt doi jucători străini, un mijlocaş şi un vârf. Am avut o discuţie de principiu cu impresarul lui Axente, urmează să vedem zilele acestea. Dacă reuşim să ne înţelegem va veni. Jucătorii care vin de la un anumit nivel şi care au un salariu foarte mare e greu să accepte să vină la o echipă nou-promvoată”, a mai precizat Rosenblum.

Până vinerea viitoare, ACS Poli nu va mai juca niciun meci de verificare. Echipa va intra în ciclul de pregătire săptămânal, cu primul antrenament duminică seara. Cristian Bărbuţ abia aşteaptă să dea piept cu Dinamo pe care speră să o învingă în prima etapă a Ligii lui Mitică. „Suntem pregătiţi pentru meciul cu Dinamo, mai avem o săptămână la dispoziţie şi aşteptăm cât mai mulţi suporteri, să fie o atmosferă cât mai frumoasă. Eu îmi doream să joc cu o echipă din Bucureşti, mă bucur că am jucat cu Dinamo, sper să îi batem, să ne arătam valoarea şi să ne bucurăm de cele 3 puncte după prima etapă. Nu pot să spun că Dinamo e mai slabă, noi tebuie să ne facem jocul şi să obţinem un rezulat favorabil, indiferent de cine intră pe teren. Prima etapă e ce amai importată, trebuie să luăm cele 3 puncte şi apoi ne gândim la meciul de la Cluj. Dinamo a stat mai prost în ultimii ani, acum şi ei sunt în reconstrucţie, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru. Sperăm să plece câinii cu coada între picioare de la Timişoara”, a spus Bărbuţ despre un meci în care e foarte posibil să însemne debutul său în Liga I.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.