Germanii de la Al Jawala, din nou în ţara noastră. Vezi cum...

Germanii de la Al Jawala, din nou în ţara noastră. Vezi cum poţi câştiga invitaţii de la PRESSALERT.ro pentru a-i vedea live la Padina Fest!

0
DISTRIBUIȚI

aljawala2

După succesele pe care le-au repurtat în cadrul concertelor susţinute în ţara noastră (inclusiv cel din cadrul festivalului Plai de la Timişoara), Al Jawala revine cu un recital deosebit, evenimentul urmând să se desfăşoare în cadrul Padina Fest.

Mash-up-ul inedit al sunetelor produse de Al Jawala ignoră cu generozitate orice limitări ale genurilor muzicale. Alămuri estice întalnesc o serie de percuţii tradiţionale, dansul din buric merge pe Rock’n’Roll şi sunetele lor de didgeridoo sună ca o maşinărie de Acid-Trance. Rădăcinile Al Jawala sunt mult mai apropiate de Padurea Neagră decât de Balcani şi membrii trupei au crescut odată cu chefurile date pe Beastie Boys şi Nirvana sau cu muzica electro, în loc de formații cu alămuri ca a lui Boban Markovic. Prima lor întalnire cu sunetul estic a fost la finele anilor 90.


Înfometaţi după inspiraţie, au absorbit tot ce au putut auzi, au făcut cercetari şi călătorii, au cunoscut alţi muzicieni şi au avut peste 800 de concerte în toata Europa.

Timp de 11 ani, trupa Al Jawala (arăbesc pentru “călători”) merge prin toată lumea cu muzica sa excepţională ducând versiunea ei proprie de Balkan-Beats  înapoi în ţările de unde le-a preluat iniţial şi uimeşte orice audienţă. Astfel, trecând dincolo de toate clişeele folclorice, membrii trupei au evoluat de la muzicieni stradali într-o formație de show live populară în toată Europa. De la Oceanul Atlantic până la Marea Neagră, China, Iordania sau oraşul lor de baştină Freiburg, cei cinci ambasadori Balkan Beats din sudul Germaniei inspiră audienţele de peste tot cu energia lor contagioasă şi animă publicul.

Cea de-a patra ediţie a Padina Fest va avea loc între 31 iulie şi 4 august pe Platoul Padina din munţii Bucegi. Pe toată perioada festivalului, cei interesaţi se vor putea bucura de activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în inima muntelui. www.pressalert.ro este partener media al acestui festival şi îţi oferă şansa de a câştiga abonamente valabile pentru toată perioada festivalului. Cei care vor da like paginii de Facebook a PRESSALERT.ro sau se vor abona la newsletter, până în 26 iulie, pot câştiga unul din cele 4 abonamente pentru 2 persoane la festivalul care se va desfășura în perioada 31 iulie – 4 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.