Grapini: “Am observat un «dezechilibru» între interesele publice şi cele private”

Grapini: “Am observat un «dezechilibru» între interesele publice şi cele private”

2
DISTRIBUIȚI

Maria_Grapini

Ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat astăzi că a constatat un „dezechilibru” între interesele publice şi cele private şi că va căuta, împreună cu reprezentanţii altor ministere, modalităţi de reducere a fiscalităţii pentru IMM-uri, potrivit Mediafax.


„Am constatat un dezechilibru între interesele publice şi cele private. Am încercat un echilibru, pentru că nu putem trăi doar cu vise. Am ajuns, după 23 de ani, să avem un mediu de afaceri neetic şi plin de inechităţi. (…) Vrem un mediu de afaceri echitabil şi predictibil”, a afirmat Grapini într-o conferinţă.

Ea a spus că va căuta, alături de ministerele Economiei, Finanţelor Publice, Bugetului şi Marilor Proiecte, modalităţi de reducere a „nenorocitei poveri fiscale pe IMM-uri”. „Până în octombrie va trebui să oferim mediului de afaceri care va fi cadrul în care va opera în 2014”, a adăugat Grapini, adăugând că la 1 octombrie va fi introdus noul impozit pentru firmele din turism şi că acesta va avea ca efecte diminuarea impozitelor achitate de contribuabilii corecţi şi creşterea încasărilor bugetare. Totodată, Grapini a spus că a cerut mai mulţi bani la viitoarea rectificare bugetară, fără să precizeze suma.

Tema anunţată a conferinţei de presă a fost bilanţul primelor şase luni ale Mariei Grapini la conducerea ministerului. Ministrul delegat nu a putut oferi însă nicio informaţie privind cheltuielile instituţiei sau alţi indicatori financiari.

 

2 COMENTARII

  1. Babaciunea a trecut iar pe la coafor, apropo, plateste 800 lei numai machiajul, inainte de o aparitie publica, ea si D-na Vlad. Din nou va pacalit „nu a putut oferi însă nicio informaţie privind cheltuielile instituţiei sau alţi indicatori financiari”.

    v

  2. RELICVA asta,mai mult imbalsamata decat vie,o alta TOANTA ce pune o pata neagra asupra Timisoarei,ea si Robu sunt doua mizerii care vor fi pedepsite de istorie,doua jogodii care au luat parte la cea mai nemernica si marsava „fapta” de dupa ’89, PUCIUL din 2012,o nemernicie fara margini !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.