Gruparea interlopului Sorin Udrea, trimisă în judecată de DIICOT. Vezi lista completă...

Gruparea interlopului Sorin Udrea, trimisă în judecată de DIICOT. Vezi lista completă a inculpaţilor şi a acuzaţiilor

9
DISTRIBUIȚI

lot udrea 6

DIICOT Timișoara i-a trimis, astăzi, în judecată pe membri grupării conduse de Sorin Udrea, procurorul de caz dispunând disjungerea și continuarea cercetărilor față de polițiștii bănuiți că au sprijinit acțiunile interlopilor. Sorin Udrea este acuzat de  constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj, în formă calificată şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar aghiotantul său Cosma Viorel, cunoscut ca „Vio Blondu” de constituire de grup infracţional organizat, tâlhărie în formă calificată şi contrabandă. Mocanu Stelian, zis „Steli” trebuie să răspundă în faţa instanţei la acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la tâlhărie în formă calificată şi la contrabandă şi şantaj,  Samoilă Alexandru pentru constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, Gavrilă Ciprian la acuzaţiile de constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Caius Gazibara, cel care i-a înfipt sabia în umăr lui Stoiţi, a fost trimis în judecată pentru constituire de grup infracţional organizat,  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, tentativă de omor calificat şi port fără drept a cuţitului în locurile publice, iar fratele său Darius pentru constituire de grup infracţional organizat  şi  ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordini şi linişti publice.


Novac Radu Alin a fost acuzat de constituire de grup infracţional organizat, iar Lupşe Decebal de constituire de grup infracţional organizat,  operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii şi braconaj în formă calificată.

De asemenea, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a lui Lunea Traian şi a lui Cenda Silviu, amândoi acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la contrabandă, iar Cenda şi de complicitate la tâlhărie în formă calificată, a lui Copoţ Florin, zis „Flo” pentru constituire de grup infracţional organizat, operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, braconaj în formă calificată şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, a lui Buftea Alin pentru constituire de grup infracţional organizat şi complicitate la operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, braconaj în formă calificată şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, a lui Secoşan Dumitru pentru aceleaşi acuzaţii ca şi în cazul lui Buftea plus conducerea unui autoturism cu numere de înmatriculare false. Pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice au fos trimişi în judecată Flucsă Nicolae, Dăscălescu Ciprian şi Gyarmati Gelu.

9 COMENTARII

  1. Numai inteleg nimic! De fapt nici nu cred ca e nevoie sa intelegem nimic din dosarul fabricat la minut,de un ziarist,un procuror si niste gabori!Se vede clar ca si fara probe te poti duce la puscarie,sau in fata salilor de judecata!Bravo DRAGOS,esti smecherul presei de vest,esti chiar STAPANUL presei de vest! Braconaj fara vanat,talharie fara plangere,blaturi fara reclamatie,trafic de tigari fara dovezi,doar o vatamare corporala grava si atat!

  2. Multumim Dragos ca urmaresti acest caz si pui o oarecare presiune media pe organele legii sa-si faca datoria.
    Ma bucur cand mai gasesc o stire de acest gen despre acesti nenorociti pentru ca speram, cu totii, la un oras liber, fara nenorociti, marlani, interlopi, bisnitari si ratati. Meritam mai mult decat asemenea haimanale ca Udrea, Cipi Tiganu, Fratii Gazibara, Flux, etc.
    Transmit pe aceasta cale organelor abilitate sa dea dovada de tarie de caracter si sa ii bage pe talharii astia nenorociti dupa gratii!
    Banatu-i FRUNCEA, arati-le ca asa este dragi procurori si judecatori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.