Imagini în premieră de la scandalul din Lepa Brena în care a...

Imagini în premieră de la scandalul din Lepa Brena în care a fost „şifonat” liderul interlop Sorin Udrea VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sorin udrea bataie lepa brena

Primele imagini de la incidentul din barul Lepa Brena în care liderul interlop Sorin Udrea a fost „şifonat” au fost făcute publice. În luna martie, Udrea a început spre dimineaţă când Jean Crihan l-a plesnit pe Udrea care a avut o problemă cu sora sa.


A urmat o busculadă, iar scandalul a continuat  inclusiv pe holul de la intrarea în bar, unde s-a îmbrâncit cu fraţii Stoiţi. Ulterior incidentului, Udrea a ameninţat cu răzbunarea, iar la începutul lunii iunie, Tudor Stoiţi a ajuns cu o sabie înfiptă-n umăr la spital după o bătaie cu fraţii Gazibara în barul Ibiza. Sorin Udrea şi ceilalţi membri ai  grupării sale au fost trimişi în judecată, ieri, de DIICOT  pentru mai multe infracţiuni, inclusiv pentru incidentul din barul Lepa Brena.

În imaginile surprinse de una din camerele de supraveghere se observă că, în timp ce lumea se distra, se produce o busculadă. Sorin  Udrea schimbă mai multe lovituri cu adversarul său, cei doi împingându-se peste cei din bar. În altercaţie, intervim mai mulţi cunoscuţi care au reuşit să-i despartă, în timp ce cântăreţul s-a oprit, când a văzut bătaia. Cu toate încercările amicilor săi de a-l linişti, cel supranumit „stăpânul oraşului” se ridică şi pleacă, după ce s-a odihnit preţ de câteva secunde pe una dintre canapele. Vezi VIDEO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.