Întâlnire de gradul zero dintre suporterii ASU Poli și Bojin: „Nu suntem...

Întâlnire de gradul zero dintre suporterii ASU Poli și Bojin: „Nu suntem de acord ca echipa autorităților să se numească «Poli»”

4
DISTRIBUIȚI

IMG_3151

Trei reprezentanţi ai suporterilor ASU Poli s-au întâlnit  vineri cu Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, la iniţiativa acestuia. Reprezentanţii suporterilor spun că au discutat cu Bojin aspecte generale despre Poli, iar şeful judeţului i-a invitat şi la meciurile celor de la ACS Poli. Membrii CVUCS au refuzat politicos.

La întâlnire au participat Ema Cernescu şi Saşa Maza de la Druckeria, precum şi Florin Buliga, reprezentant Peluza Sud. Ema Cernescu a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că Bojin i-a invitat şi la meciurile celor de la ACS Poli, dar acesta nu a fost unicul subiect al întâlnirii. „Am discutat mai multe aspecte legate de Poli. Noi i-am repetat ceea ce spunem de un an de zile, şi anume că nu suntem de acord ca echipa autorităţilor să se cheme «Poli». Şi la întâlnirea de acum un an cu Nicolae Robu noi am spus că dacă autorităţile nu vor să pornescă din liga a V-a cu ASU, acceptăm să vină o altă echipă, să se numească FC Timişoara sau Atletico Timişoara sau orice alt nume, dar nu Poli.


Da, Titu Bojin ne-a invitat la meciurile ACS Poli, noi am spus că nu vom veni şi de ce. Dar nu ne-a întrebat ce vreţi ca să veniți înapoi pe stadion sau ceva în acest gen. Cred că a vrut să vadă cum se poate discuta cu noi”, a explicat Cernescu.

Din discuţia cu Titu Bojin a reieşit şi că problema palmaresului e „în aer” pentru ACS Poli, mai ales că aceasta putea fi un argument important al preşedintelui CJT în discuţia despre cine este adevărata Poli. „Titu Bojin ne-a spus că nu ştie exact ce se va întâmpla cu palmaresul şi că e posibil ca ACS Poli să joace încă un an în alb-negru”, a spus Cernescu. Totuşi, suporterii spun că e bine că discuţia de vineri a avut loc. „Se încearcă găsirea unor soluţii, ceea ce e bine. Noi însă nu le avem, rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a mai precizat reprezentantul Druckeria.

ASU Poli a fost înființată în 2004 și a jucat în acest sezon în Liga V-a, terminând pe locul doi în seria a treia. Pentru a promova  în Liga IV-a, ASU ar trebui să primească o invitație, locul secund nefiind promovabil. La meciurile echipei care are echipamente alb-violet au venit, în timpul anului, sute de suporteri, care umpleau până la refuz micuțele stadioane de la sate și pe cel de la Politehnică, în meciurile de acasă. Susținătorii „echipei autorităților”, ACS Poli, puteau fi numărați cu ușurință pe „Dan Păltinișanu”, ceea ce, pe un stadion de 40.000 de locuri, părea uneori chiar sinistru. Nici „transferul” unui suporter cu greutate de la ASU la ACS, Paul Prodana, nu a adus mai multă lume la stadion.

4 COMENTARII

 1. mai dai incolo de „drogheri”!
  1. ASU POLI NU este continuatoarea lui POLI Timisoara, echipa infiintata in 1921!
  2. Culorile alb violet sunt ale AS Politehnica Timisoara echipa infiintata in 1992, continuatoarea lui POLI Timisoara si care are un acord de folosire a culorilor si numelui cu FC Timisoara – Iancu
  3. ACS Poli NU este continuatoarea lui POLI Timisoara
  Asadar, sustineti ce echipa vreti dar sustineti TIMISOARA daca nu va este greu!
  P.S.
  Cu baschetul tot asa au facut drogherii. Acesti indivizi incearca sa conduca ei dupa cum ii taie capul!

 2. Pai suporteri astia de doi lei sant cateva sute maxim doua mii la meciu cu steaua sau dinamo restu pana la 40000 vor veni la stadion dar poli trebuie sa joace in liga intii si pe astia nui mai bagati in seama atata lasati sa mearga la boldur, la parta pe la sate cai naveta mai ieftina la judet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.