La cină cu diavolul: un băiețel a trăit un an cu tatăl...

La cină cu diavolul: un băiețel a trăit un an cu tatăl său după ce părintele i-a rupt oasele cu un vătrai

1
DISTRIBUIȚI

boy-sad-sitting-alone-515011

Un an a trebuit să împartă același acoperiș cu torționarul său. Un puști de 10 ani care, în mai anul trecut, a fost băgat în spital chiar de propriul tată, a trăit coșmarul pentru încă 12 luni.


Băiatul a fost bătut crunt acum un an, cu un vătrai peste mâini, picioare și coapse. A ajuns la spital zdrobit și a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri. Apoi a venit acasă și a stat la masă cu cel care era să îl omoare – tatăl său. Abia peste un an tatăl său – cel care l-a schilodit violent – a fost trimis în judecată, iar până acum a fost cercetat în stare de libertate, după cum confirmă Ionuț Bocancea, purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget au dispus trimiterea în judecată a inculpatului  Ioan Miculaiciuc pentru săvârşirea infracţiunilor de „rele tratamente aplicate minorului” şi de „vătămare corporală săvârşită asupra membrilor familiei”. Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat următoarele: ”în seara zilei de 22 mai 2012, fiind supărat din cauză că fiul său minor, de 10 ani, nu le-a lăsat pe surorile lui să doarmă, inculpatul Miculaiciuc Ioan a luat un vătrai (cârligul cu care se aranjează lemnele în sobă) şi i-a aplicat mai multe lovituri peste corp şi membre, spunându-i să se liniştească, după care s-a reîntors la el în cameră. La scurt interval de timp, copilului i s-a făcut rău , împrejurare în care acesta a fost transportat  cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Făget, apoi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara. Pentru vindecarea leziunilor traumatice suferite părţii vătămate minore i-au fost acordate 40 de zile de îngrijire medicală”. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Făget.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.