Membrii grupării criminale care a cusut gura uneia dintre victime, reținuți după...

Membrii grupării criminale care a cusut gura uneia dintre victime, reținuți după o acțiune a polițiștilor de la „Crimă Organizată”

4
DISTRIBUIȚI

mascati_02_40034e4889

O grupare criminală deosebit de periculoasă a fost anihilată astăzi în urma unei operațiuni a polițiștilor de la „Crima Organizată” din Mehedinți, care au descins la mai multe locații din Caraș-Severin, Mehedinți și Dolj.


Rețeaua era specializată în trafic de minore, fetele racolate fiind sechestrate și obligate să se prostitueze. Rețeaua își avea cartierul general la Orșova, fiind condusă de Leonard Niculescu, zis Leo, un recidivist extrem de violent. Membrii grupării sale au dus tinere să se prostitueze în Franța și Italia, după ce le „antrenau” la Orșova. Tinerele erau obligate să trimită majoritatea banilor în țară prin Western Union. Nu aveau nicio șansă să refuze ordinele șefului grupării, fiind în permanență terorizate de acesta și de locotenenții săi. Pentru a da un exemplu, aceștia nu au ezitat să-i coase gura unui tânăr pentru a le arăta victimelor ce vor păți dacă vor avea curajul să reclame ceva la poliție. Liderul și alți doi locotenenți de-ai săi au fost reținuți și urmează să fie prezentați de procurorii DIICOT cu propunerea de arestare preventivă Tribunalului Mehedinți.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.