Mihai Neagoe este noul clăpar al timişorenilor de la Desant

Mihai Neagoe este noul clăpar al timişorenilor de la Desant

0
DISTRIBUIȚI

desantnou

După doi ani şi jumătate de la înfiinţarea formaţiei Desant, Vlad Toma a ales să renunţe la postura de  clăpar al formaţiei, în urma unor probleme personale. Acesta a fost înlocuit cu Mihai Neagoe, absolvent al  Liceului „Ion Vidu” şi a Facultăţii de Muzică din Timişoara, specializându-se în ingineria de sunet prin studiile efectuate la Trinity College Dublin. „De puține ori în viaţă ţi se oferă şansa să îţi transformi pasiunea în ceva folositor pentru cei din jurul tău, iar venirea mea în Desant o văd ca pe unul din acele momente.


Experienţa mea de până acum mă învaţă să nu scap o asemenea şansă şi să realizez potenţialul acestui grup. Sper ca entuziasmul meu să fie împărtăşit de către noii mei colegi şi că această relaţie va da nişte roade «delicioase»”,  a declarat noul membru.

Formaţia timişoreană Desant a lansat primul album intitulat „Joc de noroc“, în cursul lunii noiembrie a anului trecut, album realizat în format digipak. Acesta conţine 14 piese printre care se pot regăsi varianta radio a piesei “Joc de noroc” şi varianta acustică a piesei “Anii ce au fost” și  a fost produs de propria casă de discuri a formației.

„Dacă activitatea formaţiei a fost încetinită în ultima perioadă, iar noi am lipsit de pe scenă, fanii noştri şi cei ce ne urmăresc au acum posibilitatea să afle că acesta a fost motivul principal. Însă nu stăm degeaba, lucrăm deja la piese noi, iar pentru viitorul apropiat avem pregatită o surpriză care suntem siguri că va face mare plăcere. Nu suntem adepţii schimbărilor membrilor în cadrul formaţiei, cu atât mai mult cu cât ştim din experienţă că o formație care funcţionează în acceaşi formulă mai mult timp, dă rezultate mai bune. Însă aşa cum se mai întâmplă uneori în viaţă, nu toţi cei ce iau startul împreună, ajung împreună la final. A plecat Vlad, a venit Mihai. Ii urăm bun venit în cadrul formației, este un băiat extrem de talentat şi suntem siguri că vom face treabă bună împreună“, au declarat membrii formaţiei Desant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.