Mike F, o nouă piesă cu solistul trupei Persona. Ce spune artistul...

Mike F, o nouă piesă cu solistul trupei Persona. Ce spune artistul despre moda cover-urilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

mikef2

După ce anul trecut a lansat nu mai puţin de patru melodii noi, care anunţă apariţia unui material discografic aflat în pregătire de ceva vreme, muzicianul timişorean Mike F a revenit în atenţia melomanilor cu o piesă nou-nouţă numită “Like a rockstar”, realizată în colaborare cu solistul trupei Persona, Gaben.

„Despre piesa «Like a rockstar» pot spune că s-a născut  natural ca şi  piesele precedente în colaborare cu Gaben, care este un artist  talentat şi cu care îmi face o deosebită plăcere să colaborez. S-a lucrat la piesa asta o vreme bună, instrumentalul a fost conceput de Doban Lucian, după aceea am mai schimbat cu Gaben una alta, până l-am adus în forma în care este acum. De când activez eu în muzică multe nu s-au schimbat, principiile de bază sunt aceleaşi, regulile la fel, doar oamenii se schimbă şi cred că e ceva normal“, ne-a declarat Mike F.

Muzicianul a debutat oficial în anul 1999, sub numele de Frătziman pe o compilaţie de hip-hop, iar patru ani mai târziu a pus bazele formaţiei M.A.A.T.


(Mişcare Anticomercială Atribuită Timişoarei). A renunţat la acest proiect din cauza concepţiilor diferite pe care le avea faţă de ceilalţi colegi, iar în 2005 şi-a lansat primul album solo, “Proteste Prohibite”. Anul trecut, muzicianul şi-a schimbat numele în Mike F. În ceea ce priveşte muzica, acesta recunoaşte că aceasta reprezintă un hobby constructiv, iar atunci când vine vorba de cover-uri, Mike F declară că „nu e deloc fan“. „Observ pe zi ce trece că se fac chestii din ce în ce mai calitative. Am ajuns să nu mai deosebesc producţie românească de producţie de afară. La Timişoara  pot spune la fel, doar că nu sunt foarte numeroase  producţiile, atâta tot. Muzica pentru mine reprezintă un hobby un lucru care îl fac de plăcere. Procesul în sine textele, instrumentalul, studioul, mix/master-ul sunt lucruri care mă solicită diferit faţă de un job.  Consider că este un hobby constructiv. Nu ştiu să fac cover-uri, cred că implică nişte cunoştinţe, doar că eu nu sunt deloc fan. Mai bine merg la karaoke, apăs butonul pentru Bob Marley şi…tadam…sunt sus pe scenă“, a mai spus artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.