Minciuna lui Cristian Buşoi despre clădirea dată-n comodat firmei colegului său de...

Minciuna lui Cristian Buşoi despre clădirea dată-n comodat firmei colegului său de partid. Vezi cum arată clădirea „într-o stare foarte proastă de degradare”

11
DISTRIBUIȚI

selfmed clinique severin

Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, liberalul Cristian Bușoi, a explicat, aseară, în cadrul emisiunii Exces de putere de la Antena 3, motivele pentru care l-a numit pe pedelistul Cristian Careba, fostul șef al CJAS Timiș, ca director al auditului intern din Casa Națională de Asigurări de Sănătate. „Când am fost numit în funcţie mi-am luat cu mine o echipă de profesionişti. Cristian Careba nu a fost printre pedeliştii de frunte din Timiş”, a susţinut Buşoi. Preşedintele CNAS a negat, iniţial, legăturile contractuale cu liberalul Flavius Nicoară, cel care a beneficiat de contracte în perioada în care Careba era şef la CJAS Timiş. Când i-a fost prezentat contractul de comodat încheiat cu Selfmed Clinique SRL pentru clădirea din Drobeta Turnu Severin, unde familia Nicoară a deschis un punct de lucru, Cristian Buşoi a încercat să minimalizeze lucrurile, susţinînd că spaţiul este într-o „locaţie relativ centrală, într-o stare foarte proastă de degradare” şi că a dat spaţiul în comodat pentru ca firma lui Nicoară să-l întreţină.


În realitate, clădirea proprietate a familiei Buşoi este în zona ultracentrală din Drobeta Turnu Severin, fiind peste drum de sediul Palatului Administrativ şi, cel puţin din exterior, nu arată ca fiind într-o stare avansată de degradare. Preşedintele CNAS a susţinut că vrea să vândă clădirea şi că, până atunci, contractul de comodat rămâne valabil.

11 COMENTARII

 1. Cristian Busoi este cumva un medic care nu a profesat (aproape) niciodata?
  Cristian Busoi este cumva un fost parlamentar care se lauda ca va deveni director de spital de stat timisan privatizat si care sustinea un anumit lant de farmacii ?
  Crisitian Busoi este cumva un medic care are cabinet de notar public in Drobeta Turnu Severin?
  Cum sa dai in comodat (pe gratis, moka) un spatiu in buricul targului la Drobeta Turnu Severin unei firme orientate spre profit ?????

  • Intrebarea este legata de legalitatea actului de comodat…are voie ? e legal ? DAAAA, atunci ura si la gara….pe vremea securitatii si a militiei, faceai ani grei de puscarie pentru niste suspiciuni, in statul de drept trebuie sa demonstrezi infractiunea….repet, e proprietate privata, poate sa faca ce vrrea cu ea – LEGAL !!!!

 2. Alooo ? Voi sunteti normali la capatzana ????
  „…clădirea proprietate a familiei Buşoi …”
  Ce puxx mea va fute grija ce a facut Busoi, popescu sau ionescu cu proprietatea lui privata ????
  Vreti sa traiti intr-un stat de drept ? Sau vreti sa traiti dupa principiul (importat in Banat din CACATA de Tara Romaneasc) „sa moara si capra vecinului”….. Daca nu mai aveti ce sa scrieti, macar nu scrieti IDIOTENII !!! Dragos, am pretentii de la tine, subiectul interesant ar fi fost Cum a dobandit Busoi cladirea ?!

 3. La europarlamentarele de anul viitor ,sa-i voteze pdl-istii ,ca multi liberali sunt „scarbiti” de cati portocalii ati primit in partid dupa iunie 2012 si le-ati dat functii!!.

 4. Contractul de comodat e o noua smecherie de a se sustrage de platit taxa pe profit catre stat…daca era contract de inchiriere trebuia sa plateasca impozit…asa a tras in p..ix statul. Lasa aa plateasca prostii ca sa

 5. cristian hotoi ? pai de ce nu-l intreaba cineva pe asta cum dracu a renuntat la 15-20 mi euro care-i veneau din Parlamentul European ,pentru o suma de 10 ori mai mica la CNAS ? aici ori esti prost ori esti HOT ! oare unde se incadreaza ? ca prost nu cred ca este .

 6. A fost pus la CNAS ca sa produca bani negri pentru campaniile electorale care vin. Coccolino e un baiat care stie sa imparta si nu va pati nimic. Felicitari pressalert!

 7. Stiti de ce a renuntat CB la statutul de europarlamentar ? Pt. ca nu mai era pe lista eligibila pentru alegerile din anul viitor si ce sa faca 2 ani pana la alegerile parlamentare ddin 2016 ?? S-a multumit cu putin. Indiferent de restul combinatiilor ale sale :ASTA E ADEVARATUL MOTIV .

 8. De acord cu toti! Poate insa vreunul sa-mi defineasca protretul robot al unui ministru sau secretar de stat, dpdv al competentei, averii personale, al modului de dobindire al acesteia, experientei profesionale? Ex.: sarac lipit/bogat, cinstit pina la absurd/veros dar sa fii facut ceva pozitiv pentru societate, ultracalificat/complet nepregatit in domeniu, sa provina din domeniul de stat/ privat, membru de partid/apolitic. etc. Poate ne hotarim ce vrem de fapt!

 9. Trezirea la realitate! Nu va mai dati cu parerea toti care nu sunteti in cunostinta de cauza. Aici este ceva de genul „hai sa vorbim ca sa nu ne plictisim”. Nu mai faceti imaginea unor oameni de cacao cum sunteti voi obisnuiti! Domnule Bota aveam pretentii de la dumneavoastra! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.