Motiv de eliberare a şpăgarului de la Garda Financiară: „nu este inconştient...

Motiv de eliberare a şpăgarului de la Garda Financiară: „nu este inconştient să continue astfel de activităţi ilegale”

1
DISTRIBUIȚI

zeicu spaga garda financiara caras severin

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, recursul lui Sebastian Zeicu, comisar la Garda Financiară Caraş Severin, împotriva deciziei tribunalului de a-i respinge cererea de liberare provizorie sub control judiciar.


Zeicu şi colegul său Remus Doban au fost prinşi în flagrant de DNA după ce au primit 1.000 lei de patroana unei firme, după ce anterior au mai primit 600 lei. Avocatul lui Zeicu a cerut punerea în libertate pentru că a recunoscut faptele de care este acuzat „spre deosebire de celălalt inculpat” şi nu poate influenţa probele aflate la dosar. „Recunoaşte şi regretă sincer cele întâmplate. Este suspendat de la Garda Financiară şi oricum controalele se fac în echipă de doi. Nu este inconştient să continue astfel de activităţi ilegale”. La rândul său, Zeicu a cerut să fie eliberat pentru că ” am contribuit la aflarea adevărului. Nu am ascuns nimic. Fapta, pe care am comis-o fără să-mi dau seama, o regret enorm. Acum sunt un om simplu, onest, liniştit”. Procurorul a cerut respingerea recursului, instanţa rămânând în pronunţare.

1 COMENTARIU

  1. „acum sunt un om simplu, onest, liniştit”-dar inainte!?!astia cand doreau sa „traga” un chef,ieseau si se faceau fara efort cu 10.000 ron,bani de o noapte!!!La bulau cu ei !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.