Motivul pentru care handbaliștii timișoreni nu mai pleacă în cantonament

Motivul pentru care handbaliștii timișoreni nu mai pleacă în cantonament

0
DISTRIBUIȚI

 reunire lot handbal02_resize

Echipa de handbal masculin CH Poli a fost nevoită să îşi anuleze cantonamentul de al Debrecen. În aceste condiţii, echipa va rămâne să se pregătească la Timişoara. Motivul pentru care clubul a luat această decizie este că cei trei străini, toți extracomunitari, nu pot obţine viza în timp util.


Este vorba de sârbul Zarko Petkovic, georgianul Irakli Chikovani şi rusul Denis Kaftin

Dintre jucătorii testaţi săptămâna trecută, rusul Denis Kaftin şi ucraineanul Serghei Lipcenko, doar primul a rămas la echipă. Alb-violeţii ar fi trebuit să plece mâine la Debrecen, în cantonament, unde urmau să se pregătească şi să joace trei meciuri amicale până în data de 2 august. Viza pentru cei trei jucători străini nu a putut fi obţinută în timp util, astfel că echipa şi-a anulat cantonamentul. „Motivul principal îl constituie obţinerea greoaie a vizelor pentru jucătorii străini, care să meargă în catonamentul din Ungaria”, a declarat antrenorul Constantin Ştefan.

Echipa are câte două antrenamente pe zi, dimineaţa la Baza sportivă 2 a Politehnicii, cu antrenamente de forţă, iar după-masa, antrenamente cu mingea în sală. Primul amical pe care bănăţenii îl vor juca va fi cel programat iniţial pentru reîntoarcerea din cantonament, în data de 2 august, la Oroshaza, cu echipa din localitate. Până atunci, staff-ul aşteaptă vizele pentru cei trei jucători străini. Este posibil ca CH Poli să îl readucă la echipă şi pe pivotul Dragan Mrakic, care ar fi al patrulea străin din lot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.