Muzică și fashion pentru o cauză nobilă: cum vor salva „nasurile roșii”...

Muzică și fashion pentru o cauză nobilă: cum vor salva „nasurile roșii” copiii care au nevoie de hidroterapie

0
DISTRIBUIȚI

bazin01

După partidele de fotbal pentru Hidrotepapie, Școala Mamei Junior organizează diseară Red Nose Fashion Fridays 3rd edition. Cei mai cunoscuți designeri și muzicieni din Timișoara vor purta nasuri roșii pentru a strânge bani pentru Hidroterapie. Evenimentul are loc la Sun Beach Timisoara, pe Calea Buziașului. Este programat un fashion show alături de: Silvia  Terziu, Luciana Plavoșin, Daniel Ignat, Nifty by Josephine,  Gio Studio, Ana Marchetanu, Elena Popescu. Pe lângă aceștia, Phaser, Anastasia Sandu, Benson Joel, Mikaela Halmagean și Miha Kabai vor susține concerte. Taxa de participare, care înseamnă implicit ajutorul acordat Școlii Mamei Junior pentru a putea continua programul de Hidrotepapie, este de 20 lei standard – cu loc la unul din paturi și 50 de lei locul VIP, la masă, lânga piscine și scenă.

De ce hidroterapie?

Hidroterapia sau Terapia prin Apă este un proiect care se adresează copiilor cu deficienţe neuro-motorii, motorii şi asociate şi a familiilor acestora.


Hidroterapia este unul dintre adjuvanţii obligatorii la tratamentele consacrate în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare. Apa neutralizează efectele gravitaţiei, ajutând copilul să se mişte cu mai putin efort. Hidroterapia îmbunătăţeşte funcţionarea plămânilor şi fortifică extremităţile (braţe, mâini, picioare, degete). ”Scopul acestui proiect este să oferim gratuit o şansă copiilor care suferă de una din bolile cu întârziere în dezvoltare, fiind unicul program de acest fel din vestul ţării”, a explicat dr. Ioana Vârtosu, inițiatoarea acțiunii. În prezent, în cadrul proiectului sunt înscrişi 50 de copii cu dizabilităţi cu vârste cuprinse între 6 luni şi 12 ani care frecventează în mod constant acest program. Misiunea acestui proiect este de a crea acces copiilor cu dizabilităţi din judetul Timiş (peste 2000) şi nu numai, la una din cele mai consacrate şi eficente terapii în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.