Nasuri roşii, prezentare de modă în bazin şi concerte, pentru micuții vindecați...

Nasuri roşii, prezentare de modă în bazin şi concerte, pentru micuții vindecați în apă GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Sun-Beach_95

Câţiva din cei mai cunoscuţi designeri de fashion şi muzicieni din oraşul nostru au fost figurile centrale ale evenimentului Red Nose Fashion Fridays 3rd edition, un eveniment caritabil care şi-a propus să strângă bani pentru copiii din programul de hidroterapie organizat de Asociaţia Şcoala Mamei Junior.

Evenimentul desfăşurat aseară la Sun Beach a programat un spectacol de fashion şi câteva momente muzicale. Partea de modă a fost asigurată de Silvia Terziu, Luciana Plavoşin, Daniel Ignat, Nifty by Josephine, Gio Studio, Ana Marchetanu şi Elena Popescu, iar show-ul a inclus şi momente spectaculoase în care manechinele au defilat într-un bazin cu apă. La faţa locului a fost expusă şi o rochie de mireasă oferită de Salon Marguerite, în valoare de 1.500 de euro  spre a fi vândută, iar designerul timişorean Mihaela Motişan  şi-a serbat ziua de naştere. Momentele muzicale au fost susţinute de Phaser, Anastasia Sandu, Benson Joel, Mikaela Halmagean şi Miha Kabai.

Hidroterapia sau Terapia prin Apă este un proiect care se adresează copiilor cu deficienţe neuro-motorii, motorii şi asociate şi a familiilor acestora.


Hidroterapia este unul dintre adjuvanţii obligatorii la tratamentele consacrate în tratarea bolilor ce ţin de întârzierile de dezvoltare. Apa neutralizează efectele gravitaţiei, ajutând copilul să se mişte cu mai putin efort. Hidroterapia îmbunătăţeşte funcţionarea plămânilor şi fortifică extremităţile (braţe, mâini, picioare, degete). ”Scopul acestui proiect este să oferim gratuit o şansă copiilor care suferă de una din bolile cu întârziere în dezvoltare, fiind unicul program de acest fel din vestul ţării”, a explicat dr. Ioana Vârtosu, iniţiatoarea acţiunii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.