Nicolas Gorobsov a ajuns la Timișoara, dar încă nu a semnat cu...

Nicolas Gorobsov a ajuns la Timișoara, dar încă nu a semnat cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

gorobsov

Argentinianul Nicolas Gorobsov se află de ieri la Timişoara, dar încă nu a semnat cu ACS Poli.


Mijlocaşul a fost şi la meciul cu Dinamo, dar semnarea actelor sale este un proces mai complicat. De asemenea, ACS Poli testează un jucător venit din SUA.

Gorobsov a jucat pentru Poli a lui Marian Iancu sezonul trecut, sub formă de împrumut de la AC Torino. Jucătorul are dublă cetăţenie, argentiniană şi italiană şi joacă pe postul de mijlocaş şi este şi un bun executant al loviturilor libere. Numele cu rezonanţe ruseşti se datorează bunicului de pe linie paternă, emigrant rus în Argentina. Jucătorul de 24 de ani a trecut în cariera sa la Vicenza înainte de Torino, iar în ultimele trei sezoane a jucat sub formă de împrumut la Cesena, Poli şi Nocerina. Vali Velcea a precizat în conferinţa de presă de după victoria cu Dinamo că indiferent de cât de repede va semna, Gorobsov nu va juca sâmbătă contra celor de la CFR Cluj, deoarece nu este pregătit fizic.

Tot astăzi, la antrenamentele de după meci şi-a făcut apariţia un nou jucător venit în teste, deşi Velcea a spus că după revenirea din cantonament nu va mai testa fotbalişti. Este vorba de atacantul de 20 de ani Julian Dragomir, jucător de origini române din SUA. Dragomir a trecut în cariera sa şi pe la juniorii celor de la Benfica Lisabona.

Foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.