O Dacie în care erau doi poliţişti de frontieră a intrat pe...

O Dacie în care erau doi poliţişti de frontieră a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini. Ce mister pluteşte în jurul şoferului mort de beat

6
DISTRIBUIȚI
sofer accident borzesti
Şoferul mort de beat, a refuzat să le spună rutieriştilor unde lucrează Foto: Adrian Pîclişan

Un accident s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Borzeşti din Timişoara. O Dacia Logan, de culoare roşie, care venea dinspre strada Demetriade îndreptându-se spre strada Sever Bocu, a intrat, la un moment dat pe contrasens şi a lovit în partea din stânga spate un Matiz şi a „şifonat” serios şi botul unui Fiat. Cele două maşini au fost serios avariate, Matiz-ul rămânând fără roţile din spate. În urma impactului, doi agenţi de la Poliţia de Frontieră care erau pasageri în Logan – Romeo Encuţescu şi Liviu Popescu – au fost răniţi, dar au refuzat să fie internaţi. „Nu a avut aşa mare viteză. Şoferul arăta cam beat. Aşa erau şi ceilalţi. Erau trei şi  o femeie. Nu au spus nimic, nicicare. Dădeau din cap. Doi au fost luaţi cu salvarea”, a povesit o femeie, martor ocular.

Poliţiştii de la Rutieră sosiţi la faţa locului l-au identificat pe şofer ca fiind Cristian Săvoiu, în vârstă de 28 de ani, din Timişoara. Acesta era mort de beat, în urma testării cu alcooltestul rezultatul fiind de 0,87  mg la mie în aerul expirat. În această situaţie, bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean din Timişoara pentru recoltarea de probe biologice.


Cei trei s-ar fi îndreptat spre cheful care s-a organizat cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră.

Şoferul a refuzat să spună unde lucrează, poliţiştii neputând să stabilească dacă şoferul este sa nu ofiţer al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă, aşa cum era o informaţie iniţială. „Asupra sa nu a fost găsită nicio  legitimaţie care să dovedească că ar fi poliţist”, a declarat Ancuţa Moraru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.  Inclusiv ancheta Poliţiei Rutiere este îngreunată de faptul că nu se ştie locul de muncă al şoferului, o calitate specială a acestuia atrăgând competenţa altui Parchet decât în cazul unui accident cu un şofer „normal”. Cristian Săvoiu s-a ferit cât a putut să fie fotografiat la spital şi a refuzat să vorbescă cu jurnaliştii. Ancheta Poliţiei continuă.

UPDATE 1 În urma verificărilor, Poliția Timiș a anunțaț că șoferul nu este angajat al Ministerului de Interne.

 

 

6 COMENTARII

  1. BĂi frate esti culmea, acum poliţiştii Nu pot fi nici pasageri sub influenţa alcoolului!!! Eu propun sa fie toţi biciuiti în piaţa Operei pt ca sunt nişte oaMeni normali ce au baut şi mergeau acasă cuminţi. Propun pe viitor stimaţi poliţişti sa le băgaţi alcooltestul în gura tuturor celor care va transporta pt a Nu mai avea probleme.

  2. Niciodata nu o sa inteleg ce legatura are calitatea de politist a unei persoane daca nu se afla in exercitarea atributiilor de serviciu. In timpul liber este cetatean al ROMANIEI ca oricare altul.

    • cetateanule,esti prost !? pai cum vine asta,la sporuri,indemnizatii,norme de hrana,politistul e politist si in afara programului iar cand o comite nu mai este politist in „exercitiul functiunii”,ha ? ;)…pai ori suntem „jmecheri”,ori nu mai suntem ! 😀 MARS GABORE !

  3. Femeia din auto ii poama buna de la aeroport,sta pe la blocurile aviatorilor,una Flori din Mehedinti,aia cu sindicatul politistilor de frontiera cercetati cu legea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.