O echipă de la Travel Channel va căuta activitate paranormală la Castelul...

O echipă de la Travel Channel va căuta activitate paranormală la Castelul Corvinilor. Ce mituri vor face parte din “Ghost Adventure”

0
DISTRIBUIȚI

FESTIVAL - OPERA NIGHTS - CASTELUL CORVINILOR

Timp de trei zile, de astăzi şi până joi, o echipă Travel Chanel filmeză la Castelul Corvinilor din Hunedoara pentru episodul 10 din seria „Ghost Adventure”, care va fi difuzat, în premieră, de Halloween. Potrivit directorului Muzeului Castelul Corvinilor Hunedoara, Flavius Tudor, vedetele Zak Bagans, Nick Groff, Aaron Goodwin şi Billy Tolley vor realiza o serie de interviuri despre istoria și imaginea Castelului, dar şi despre experienţele speciale trăite în jurul acestuia. Astfel, în perioada 10 – 21 iulie, echipa Travel Channel filmează două episoade speciale din seria „Ghost Adventure”. Traseul filmărilor urmăreşte drumul marcat în istoria medievală de către Marele Domnitor al Țării Româneşti, Vlad Ţepeş: Sighișoara (locul nașterii voievodului), Curtea Domnească de la Târgoviște (cetatea de scaun a Ţării Româneşti), Cetatea Poenari (locul său de refugiu), Mănăstirea Comana (ctitorie a lui Vlad Ţepeş şi locul unde se spune că ar fi fost înmormântat) şi Castelul Corvinilor de la Hunedoara (unde Vlad Ţepeş a fost ținut  prizonier pentru o perioadă care variază în însemnările istorice de la o luna la şapte ani).

“Cei patru prezentatori vor investiga, în întunericul unei nopţi de vară, cu ajutorul tehnicii de ultimă generaţie, dacă la Castelul Corvinilor există vreo urmă de activitate paranormală”, a declarat directorul Muzeului Castelul Corvinilor Hunedoara, Flavius Tudor.


Castelul Corvinilor va fi nucleul episodului 10 din această serie „Ghost Adventure” şi va fi difuzat în premieră pe canalul Travel Channel de Halloween.

“În cele trei zile se vor filma reconstituirile unor scene transformate în legende, care sunt legate de Castel: Legenda balustradei corului capelei, legenda nişei secrete de lângă Turnul Capistrano, legenda fântânii, legenda trapei din Sala cavalerilor şi legenda corbului. Astfel, la Hunedoara, personaje celebre ale istoriei medievale vor prinde viață, pe durata filmărilor: Vlad Ţepeş, Elisabeta Szilagy, Matei Corvin, Iancu de Hunedoara, personaje care astăzi atrag tot mai mulți turiști dornici să descopere stilul de viaţă şi tipul de gândire care a influențat cândva veacurile”, a mai spus Flavius Tudor. “Fiind vorba despre cea mai urmărită emisiune a canalului Travel Channel, considerăm că promovarea rezultată din acest proiect se va regăsi în numărul tot mai mare de turişti care vor vizita pe viitor Castelul Corvinilor”, a mai adăugat directorul Muzeului Castelului Corvinilor.

Foto: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.