O maşină de la „Îngerii Galbeni” a „zburat” în canalul Bega GALERIE...

O maşină de la „Îngerii Galbeni” a „zburat” în canalul Bega GALERIE FOTO

7
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1855624896">

ingerii galbeni la apa02_resize

O maşină a ajuns , azi noapte, în canalul Bega, şoferul scăpând cu viaţă pentru că vehiculul s-a oprit în momentul când a ajuns în apă, pe scările care coboară pe mal.  Fiat-ul  Ducato cu 9 locuri de la firma de tractări ”Îngerii Galbeni” a „zburat” în zona Prințul Turcesc. ”Mașina are daune totale”, crede unul din asociașii companiei, Sorin Nedelcu. Șoferul, Otvos Dejo, 47 de ani, a scăpat printr-o minune. ”Când am ajuns aici șoferul era întins pe jos, pe mal, iar cei de la SMURD îl resuscitau”, mai spune Nedelcu. La fața loculu au ajuns un echipaj de poliție și un altul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat. Odată victima salvată s-a decis așteptarea firmei de asigurări pentru scoaterea mașinii din apă. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu precizie modul în care s-a produs accidentul.

Cei de la ”Îngerii galbeni” spun că în urmă cu o săptămână mașina a fost în service. ”Mașina a fost la reparații pentru că avea probleme la cutia de viteze. Avem devizul conform căruia aceastaa  fost schimbată cu alta nouă – reaparția costând 7.000 de euro. Cu toate acestea mașina nu mergea cum trebuie. Acum cinci zile a fost adusă aici, tocmai pentru că făcea probleme, iar acum colegii mei au venit să îi dea curent și să vadă dacă mergea, având un drum de Ungaria de făcut. Din câte am înțeles, șoferul a vrut să încerce mașina pe iarbă, a dat marșarier, iar mașina a intrat în viteza întâi și la debraiere a pornit în sens opus, adică spre Bega”, a relatat Alexandru Elchescu, șeful parcului auto.

 

7 COMENTARII

  1. astia de la ingerii galbeni is aia de-ti ridica masina din parcarile private? daca da ,trebuia sa le ia foc intreg parcul de masini ,ca-s niste hoti .

  2. Nedelcu nu mai minți cu 7000 euro cumpărai un Fiat mai nou și mai bun, ai vrut să truchezi să pară accident dar e nesimțire, dacă pleca busu la vale fără motorul pornit intra mai mult în apă, parcă la-ți pus cu mâna, cum la-ți oprit să nu se avarieze tare și mai vrei daună totală, ai făcut șmen la casco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.