O svastică a apărut pe pereții sediului PDL Timiș. Ce cuvânt revoluționar...

O svastică a apărut pe pereții sediului PDL Timiș. Ce cuvânt revoluționar au scris „vandalii” sub placa lui Blaga FOTO

4
DISTRIBUIȚI
pdl timis03_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Sediul PDL Timiș a fost vandalizat astăzi, pe pereții clădirii apărând o svastică și un cuvânt „revoluționar”, desenate cu spray de culoare neagră. Persoane necunoscute au scris sub placa ce promovează cabinetul senatorial al lui Vasile Blaga cu litere de zeci de centimetri înălțime cuvântul ”Analhiști”. Reprezentanții PDL Timiș spun că nu este prima data când li se întâmplă așa ceva. ”Sediul nostru e protejat cu camere de supraveghere, iar în acest moment firma care se ocupă de gestionarea acestora a preluat toate înregistrările și caută să descopere momentul în care s-a produs vandalizarea în încercarea de a identifica persoanele responsabile. Vom depune reclamație la Poliție pentru acte de vandalism”, a declarat Oana Gaita, purtătoarea de cuvânt a PDL Timiș.


În plus, democrat-livberalii au comandat vopsea pentru a rezugrăvi sediul în aceeași culoare.

În 2010, pedeliștii au mai avut ocazia să contempleze mesaje „artistice” pe pereții clădirii sediului. Aceștia au fost umpluţi cu mesaje pline de ură pentru partidul pe atunci la guvernământ. “Hoţii” şi “Ticăloşi ” şi “Lepre”, ” Jos mafia PD-L”  au scris pe pereţii și geamurile clădirilor cu un spray cu vopsea cei care au ales să protesteze în acest fel.

4 COMENTARII

  1. Svastica este cel mai sfânt simbol non-silabic (vezi și Om) în Hinduism. Prin extensie, Jainismul și Budismul folosesc acest simbol. În Occident este, din păcate, mai ales cunoscut ca emblemă generală a mișcării fasciste și naziste,deci in concluzie ar fi o mandrie,dar aia cu partidul lor de rahat,nu prea merita…

  2. Cuvântul svastica își are originea în sanscrită suastika, însemnînd orice obiect benefic sau aducător de noroc și în particular un semn făcut pe obiecte și persoane pentru a indica norocul. Este format din su- (înrudit cu ευ- din greacă), care înseamnă „bine, bun” și asti un rezumat verbal a rădăcinii ca „a fi”; astfel suasti înseamnă „a fi bine, stare bună”,dar nu se potriveste cu acest partid de rahat sau de cacao!!!

  3. E clar,Udrea e raspunzator pt asta! O sa io bage pe gat si asta.Dar ce este cu mister BOTA,a fost tras pe linie moarta???Acolo sa stea pana il cerem noi sa scrie iar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.