Pedeliștii reclamă brambureala rutelor ocolitoare din cauza lucrărilor la Michelangelo: strada care...

Pedeliștii reclamă brambureala rutelor ocolitoare din cauza lucrărilor la Michelangelo: strada care lungește drumul spre casă cu 30 de minute

1
DISTRIBUIȚI

intersectia michelangelo02

Restricțiile rutiere din zona Podului Decebal, instituite cu ocazia avansării lucrărilor de la Podul Michelangelo îngreunează inutil accesul spre cartierul Fabric  – asta spune consilierul PDL Simion Moșiu.


Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că șapte cetățeni i-au reclamat, exasperați, că rutele ocolitoare au fost făcute cel puțin aiurit. Moșiu a povestit că oamenii se plâng că ocolesc jumătate de oră ca să ajungă acasă, pentru că Splaiul Galați a fost decretat drum cu sens unic, astfel că timișorenii care vor să ajungă înspre Fabric trebuie să facă dreapta pe Pestalozzi și să ocolească mult. Vinovat de întreaga situație, în viziunea pedelistului, este șeful Drecției Tehnice din Primăria Timișoara, Culiță Chiș, care este responsabil cu instituirea acestor restricții. Chiș nu a putut fi contactat pentru a-și oferi punctul de vedere cu privire la subiect, însă Moșiu spune că va ridica problema în următorul plen al consiliului local. Vă reamintim că traficul în zona Michelangelo rămâne închis până la data de 15 septembrie conform ultimei informări făcute de edilul șef Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.